George_o/c

LaCie Rugged eSATA: Power eSATA interface και εξαιρετικές αντοχές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=LaCie Rugged eSATA: Power eSATA interface και εξαιρετικές αντοχές]http://reviews.hwbox.gr/news/lacie.jpg[/NEWS_IMG]Η ήδη ευρεία γκάμα προϊόντων της LaCie επεκτάθηκε σήμερα ακόμα περισσότερο, με την κυκλοφορία του Rugged eSATA. Πρόκειται για έναν φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο με Power eSATA interface, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά ανεκτικός σε χτυπήματα/πτώσεις κ.τ.λ. Το μέγεθός του δεν ξεπερνά τα 90 x 145 x 25 χιλιοστά, ενώ το βάρος του ανέρχεται ούτε λίγο ούτε πολύ στα 239 γραμμάρια. Παρακάτω θα δείτε ότι η τιμή του είναι εξαιρετικά υψηλή, πράγμα που όμως δικαιολογείται (κατά κάποιον τρόπο) από τα χαρακτηριστικά του: αλουμινένιο κέλυφος, εσωτερική επένδυση που απορροφά τους κραδασμούς, εξωτερική επένδυση με γόμα, άπλετος αποθηκευτικός χώρος - 500GB @ 7200RPM και USB 2.0 & eSATA connectors. Σύμφωνα με την LaCie, οι ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων που δύναται να φτάσει ο Rugged eSATA είναι 36MB/s όταν συνδεθεί σε USB θύρα και 90MB/s όταν συνδεθεί σε eSATA.

"Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι μιας και ενσωματώσαμε την τεχνολογία Power eSATA στον αγαπημένο μας Rugged φορητό σκληρό δίσκο", ανέφερε η Anne-Sophie Marchand, Consumer Product Manager. "Η λύση αυτή προσφέρει εκπληκτικές ταχύτητες, διατηρώντας ταυτόχρονα την δυνατότητα σύνδεσης τόσο σε USB 2.0 όσο και σε eSATA connectors".

Ο LaCie 500GB Rugged eSATA HDD φέρει τρία χρόνια εγγύηση. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του στα ράφια των καταστημάτων παραμένει προς το παρόν άγνωστη. Μάθαμε όμως την "τσουχτερή" τιμή του, $160.

[img_ALT=LaCie Rugged eSATA: Power eSATA interface και εξαιρετικές αντοχές]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b799022cf03e.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=LaCie Rugged eSATA: Power eSATA interface και εξαιρετικές αντοχές]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b799022dac13.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now