George_o/c

CINEBENCH 11.5: Η νέα έκδοση κατέφθασε με άγριες διαθέσεις!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CINEBENCH 11.5: Η νέα έκδοση κατέφθασε με άγριες διαθέσεις!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Το CINEBENCH είναι μία σειρά real-world tests τα οποία υπολογίζουν συγκεντρωτικά τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. Βασίζεται στo animation software CINEMA 4D (σχεδιασμένο από την award-winning MAXON), που χρησιμοποιείται εκτεταμένα από studios και εταιρείες παραγωγής παγκοσμίως για να δημιουργείται περιεχόμενο 3D. Προγράμματα της MAXON συμμετείχαν στην προσπάθεια δημιουργίας κινηματογραφικών ταινιών που έσπασαν τα ταμία όπως τα: Spider Man, Star Wars, The Chronicles of Narnia και πολλά άλλα. Καταλαβαίνεται λοιπόν το κύρος που έχει σαν πρόγραμμα το CINEBNECH.

Ο επεξεργαστής και η κάρτα γραφικών παίζουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό score που θα πάρετε. Είναι από τα λίγα benchmarks που δύναται να χρησιμοποιήσουν μέχρι και 64 processor threads, προκειμένου να μετρήσουν τα 2.000 αντικείμενα και 300.000 συνολικά πολύγωνα του CPU test scene. Τα εφέ που στρατολογήθηκαν για να κάνουν τον επεξεργαστή σας να υποφέρει στο test αυτό περιλαμβάνουν sharp και blurred reflections, area lights και shadows, procedural shaders, antialising και πολλά ακόμα.

Πάμε τώρα στο Graphics Card Performance (OpenGL) Test. Στην συγκεκριμένη διαδικασία θα δείτε ένα car chase μέσω του οποίου υπολογίζονται οι επιδόσεις της κάρτας γραφικών σας σε OpenGL mode. Η VGA υποχρεούται να απεικονίσει περίπου ένα εκατομμύριο πολύγωνα και textures, όπως επίσης και πολυάριθμα βαριά effects (environments, bump maps, transparency, lighting etc).

Αν θέλετε λοιπόν κάτι που πραγματικά στρεσάρει στο μέγιστο το σύστημά σας, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

DOWNLOAD LINK - CLICK ME

[img_ALT=CINEBENCH 11.5: Η νέα έκδοση κατέφθασε με άγριες διαθέσεις!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b7d132272a3b.jpg[/img_ALT]

Τρέχοντας το CPU Test

[img_ALT=CINEBENCH 11.5: Η νέα έκδοση κατέφθασε με άγριες διαθέσεις!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b7d179f18bbe.jpg[/img_ALT]

Το τελικό αποτέλεσμα του CPU Test

[img_ALT=CINEBENCH 11.5: Η νέα έκδοση κατέφθασε με άγριες διαθέσεις!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b7d191b4d9c9.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν με ικανοποίησε καθόλου..!

Νταξ δεν λεω ωραιο το καινουργιο περιβάλλον,οι νεες εικονες που κανει Render..αλλα τι με νοιαζει εμενα που ο CPU/Καρτα μου βγαζει 0 - 2 -3 pts?

Στο προηγουμενο εβγαζε και χρονο..οποτε ειχες χειροποιαστο αποτελεσμα..ο ενας πχ το εκανε σε 5 λεπτα ο αλλος σε κατι Sec..

Ετσι δεν υπαρχει νοημα..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now