George_o/c

Η NEC κατασκευάζει σειριακή θύρα επικοινωνίας που υπόσχεται ταχύτητες έως και 16Gb/s!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NEC κατασκευάζει σειριακή θύρα επικοινωνίας που υπόσχεται ταχύτητες έως και 16Gb/s!]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it_2.jpg[/NEWS_IMG]Νομίζετε ότι το USB 3.0 είναι μακράν το πιο γρήγορο πρωτόκολλο διαμεταγωγής δεδομένων αυτήν την στιγμή; Τι θα λέγατε να το ξανασκεφτείτε; Η NEC αυτήν την περίοδο εργάζεται πάνω σε μια εντελώς καινούρια σειριακή θύρα επικοινωνίας που υπόσχεται να προσφέρει ταχύτητες έως και 16 Gb/s. Για να καταλάβετε το βάρος που έχει το νούμερο αυτό, είναι τρεις φορές μεγαλύτερη ταχύτητα από την θεωρητική που δύναται να πιάσουν τα SuperSpeed USB (USB 3.0) και PCI Express 2.0! Κατά τα λεγόμενα των μηχανικών της NEC, η έρευνα ξεκίνησε λόγω του ότι από ότι φαίνεται, τα σημερινά πρωτόκολλα επικοινωνίας πολύ απλά είναι λίγα μπροστά στο περιεχόμενο High-Definition TV ή 3D Video. Συνεπώς, μια ευρεία γκάμα συσκευών θα επωφεληθούν από τις υψηλές ταχύτητες.

Το next generation interface της NEC κάνει χρήση των γνωστών δυαδικών συστημάτων μετάδοσης, παραδείγματος χάρη USB και PCI Express, χωρίς όμως να περιορίζεται εκεί. Χρησιμοποιεί και μια τεχνολογία κυματόμορφης εξισορρόπησης που συνεχώς δίνει feedback προκειμένου να μειώνει όσο το δυνατόν περισσότερο τις παρεμβολές τύπου inter-bit και να αυξάνει τις ταχύτητες μεταφοράς.

Η Γιαπωνέζικη εταιρεία υποσχέθηκε ότι δεν θα παρατήσει το ιδιαίτερο ελπιδοφόρο αυτό project, οπότε υπάρχει περίπτωση να το δούμε κάποτε στην αγορά. Εξάλλου η ταχύτητα δεν είναι ποτέ αρκετή!

[img_ALT=Η NEC κατασκευάζει σειριακή θύρα επικοινωνίας που υπόσχεται ταχύτητες έως και 16Gb/s!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b7d5a1172c4c.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now