George_o/c

S3 Graphics Chrome 5400E x2: dual-GPU κόλλαση και από την VIA

Recommended Posts

[news_img=S3 Graphics Chrome 5400E x2: dual-GPU κόλλαση και από την VIA]http://reviews.hwbox.gr/news/via.jpg[/news_img]Η VIA Technologies ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα στην Digital Signage Expro 2010 @ Las Vegas θα παρουσιάσει μια dual-GPU κάρτα γραφικών, την S3 Graphics Chrome 5400E x2. Ο κύριος λόγος για τον οποίο κυκλοφορεί η συγκεκριμένη είναι οι multi-monitor digital signage applications. Επιπροσθέτως, με την υποστήριξη της τεχνολογίας PanoChrome ενεργοποιείται η δυνατότητα χρήσης έως και οχτώ οθονών, όπως επίσης και H.264, VC-1 και WMV-HD hardware acceleration.

"Είναι ευχαρίστησή μας να συνεργαζόμαστε με την S3 Graphics για να κατασκευάσουμε μοναδικά προϊόντα ψηφιακού σήματος, αναδεικνύοντας έτσι την υπεροχή μας στην αγορά και συγκεκριμένα στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής ευκρίνειας", δήλωσε ο Daniel Wu, Αντιπρόεδρος του τμήματος Embedded Platform στην VIA Technologies.

Η S3 Graphics Chrome 5400E x2 θα ξεκινήσει να φτάνει στα χέρια των ODMs (Original Design Manufacturers) μες στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Προς αποφυγήν τυχόν μπερδέματος, να γνωστοποιήσουμε ότι η S3 Graphics είναι θυγατρική της VIA, μετά την εξαγορά της από την τελευταία.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Από επιδόσεις μάλλον δεν θα δούμε κάτι τρελό, ωστόσο το γεγονός ότι έχει έξοδο για οχτώ οθόνες είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα! Μπράβο στην S3@VIA :T:

Τουλάχιστον δεν θα σκάνε μερικοί μια περιουσία για Matrox vga's

Link to comment
Share on other sites

ωστε η s3 εχει ηδη αγοραστει απο τη via! αλλη μια χαμενη ευκαιρια για την intel να βγαλει καμια vga της προκοπης. να δουμε τωρα αν θα βρει να αγορασει καμια αλλη, λετε την nvidia μηπως; :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now