Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dynamism Blade: Atom generated tablet pc]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Η αγορά των μικρών φορητών εργαλείων με την κοινή ονομασία netbooks ή little portable pcʼs αυξάνεται μέρα με την μέρα δελεάζοντας ολοένα και περισσότερους κατασκευαστές να δείξουν τη δική τους μοναδική εφεύρεση στον κόσμο. Ειδικά συνδυάζοντας τα προτερήματα του μικρού σε μέγεθος υπολογιστή με τη δυνατότητα μετατροπής σε tablet δίνει μια νέα εμπειρία στους κατόχους της και η Dynamism είναι έτοιμη να την αποκαλύψει. Το μοντέλο της viliv S10 Blade είναι έτοιμο να παρουσιάσει έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων στην νέα τάση που ονομάζεται “λειτουργικότητα καθ ʽοδόν”.

Το νέο δημιούργημα της Dynamism αποτελεί την ουσία σε αυτή την αγορά, και πρόκειται για ένα netbook pc με οθόνη 10.1” που μπορεί με περίσσεια ευκολία να μετατραπεί σε tablet pc, χάρις στον περιστρεφόμενο βραχίονα και την οθόνη αφής μέχρι τριών σημείων που παρέχει, υποστηρίζοντας τυπικές κινήσεις multi-touch. Βασίζεται στην πρώτη γενιά Intel Atom, και συγκεκριμένα τους Z530 @ 1.6 GHz ή Z550 @ 2.0 GHz, διαθέτει 1 GB ram και ο σκληρός του δίσκος φτάνει την χωρητικότητα των 60GB ή εναλλακτικά τη χρήση δίσκου Solid State των 32 GB. H οθόνη του προσφέρει ανάλυση 1366x768 pixels για να μπορείτε να βλέπετε περισσότερα αυτές τις προδιαγραφές και δεν διαφοροποιεί τις τελικές διαστάσεις του Blade που τελικώς φτάνουν τα 260 (W) x 185 (L) x 26 (H) mm.

Η μπαταρία του είναι αρκετή για να το διατηρήσει εν ζωή για περίπου 10 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας, και σε αναπαραγωγή βίντεο φτάνει το όριο των 7 ωρών. Περαιτέρω διαθέτει ενσωματωμένη webcam, bluetooth, wifi b/g, card reader για κάρτες SDHC και προαιρετικά ενσωματωμένο 3G modem. Διατίθεται με windows 7 Home Premium (για την πλήρη εμπειρία αφής) ή με τα Windows Xp, ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα $699.

[img_ALT=Dynamism viliv S10 Blade]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8504df7a4c5.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now