WebHunter

MSI Air Keyboard: Ιδανικό για HTPC και όχι μόνο….

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Air Keyboard: Ιδανικό για HTPC και όχι μόνο….]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/NEWS_IMG]Τα συστήματα media centers φαίνεται να μπαίνουν ολοένα και πιο δυναμικά στη ζωή μας και σίγουρα αυτό έχει αντίκτυπο στα σχέδια των διάφορων κατασκευαστών που θέλουν να μας προσφέρουν προϊόντα που θα εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη. Η MSI έχοντας καταλάβει το παιχνίδι του ψηφιακού κινηματογράφου στο σαλόνι θέλει να μας προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεπτόμαστε ιστοσελίδες, να γράφουμε κείμενα και γενικότερα οτιδήποτε χρειάζεται την εισαγωγή χαρακτήρων με την έλευση του νέου της ασύρματου πληκτρολογίου, Air Keyboard.

Με διαστάσεις 14.2 x 8.8 x 3.3 inches και ασύρματη τεχνολογία δικτύωσης, μπορεί να επικοινωνήσει με κάθε τύπου υπολογιστή σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων με τη χρήση ενός USB dongle. Είναι σχεδιασμένο για χρήση και με τα δυο χέρια, παρουσιάζοντας ένα πλήρες Qwerty 80 πλήκτρων με διάφορα πλήκτρα για χρήση media. Επιπλέον, διαθέτει accelerometer που του δίνει τη δυνατότητα χρήσης ως ποντικιού δια μέσου χειρισμών στον αέρα, όπου το ρόλο των κουμπιών θα βρούμε στο πάνω μέρος της συσκευής θυμίζοντας την χρήση ενός Xbox controller.

Το MSI Air Keyboard ζυγίζει μόλις 200 γραμμάρια και απαιτεί δυο μπαταρίες AA για την ομαλή του λειτουργία. Το κόστος απόκτησης του ανέρχεται στα 78?, και μπορείτε να το βρείτε άμεσα στην γερμανική αγορά, ενώ σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now