George_o/c

Intel Atom N470: Ο ισχυρός CPU της PineTrail platform χτυπά!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Atom N470: Ο ισχυρός CPU της PineTrail platform χτυπά!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Ανακοινώθηκε επισήμως από την Intel ο μεγάλος αδερφός του Atom N450 που ακούει στο όνομα N470. Παρόλο που σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα της κολοσσιαίας εταιρείας το λανσάρισμα του επεξεργαστή θα γινόταν στην 1η του Μάρτη, μόλις χθες κυκλοφόρησαν στο Internet τα official specs. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα μονοπύρηνο chip, κατασκευασμένο με βάση την λιθογραφική μέθοδο 45nm και χρονισμένo στα 1.83GHz. Επιπλέον, ο Atom N470 έχει υπό την κατοχή του 512KB λανθάνουσας μνήμης και υποστηρίζει πλήρως τις DDR2-667 μνήμες RAM. Η κάρτα γραφικών που χρησιμοποιήθηκε στις τελικές πλατφόρμες είναι η Intel GMA 3150, ενσωματωμένη στην μητρική φυσικά.

Όντας μέρος της παντοδύναμης PineTrail platform, προσφέρει ουκ ολίγη επεξεργαστική δύναμη σε οποιοδήποτε netbook, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα προτιμηθεί από πολλούς OEMs. Να υπενθυμίσουμε ότι παλιότερα η Lenovo είχε ανακοινώσει το IdeaPad S10-3t convertible tablet, το οποίο έκανε χρήση του N470, ωστόσο αποσύρθηκε γρήγορα από το site, πιθανών για να επανέλθει ξανά μαζί με την επίσημη κυκλοφορία του επεξεργαστή.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b89e54a31c81.jpg" id="highslide" rel="nofollow" style=""><img title="Intel Atom N470: Ο ισχυρός CPU της PineTrail platform χτυπά!" width="500" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b89e54a31c81.jpg"/></a>

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now