WebHunter

AOpen Nagas Family: PC chassis για κάθε γούστο

Recommended Posts

[NEWS_IMG=AOpen Nagas Family: PC chassis για κάθε γούστο]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee684ad7dc.jpg[/NEWS_IMG]H AOpen, για τους περισσότερους μάλλον άγνωστη κατασκευάστρια προϊόντων για υπολογιστικά συστήματα, παρουσίασε πρόσφατα μια νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία Nagas. Πρόκειται για κουτιά υπολογιστών διαφόρων δυνατοτήτων και με έμφαση στην μέγιστη υποστήριξη των αναγκών ενός απαιτητικού χρήστη. Στη σειρά θα δούμε τρία pc chassis, ξεκινώντας από το μεγαλύτερο G6, το ελαφρώς μικρότερο G5 και καταλήγοντας στο G3 που προορίζεται για HTPC.

Το AOpen G6 είναι ένα mid-tower με υποστήριξη για ATX μητρικές βαμμένο εσωτερικά και εξωτερικά στην απόχρωση του μαύρου. Με μεταλλική πρόσοψη με mesh και πλαϊνό παράθυρο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες κάθε gamer. Διαθέτει εννιά θέσεις για συσκευές 5.25”, αφαιρούμενο rack για δίσκους 3.5” με ανεμιστήρα 120 mm. Επιπρόσθετα, διαθέτει άλλους τρείς ανεμιστήρες, δυο στο πάνω μέρος και έναν στο πίσω των 120 mm, ενώ διαθέτει έτοιμες τρύπες για την εγκατάσταση υδρόψυξης. Τα πάνελ διασύνδεσης βρίσκεται στο πάνω μέρος και διαθέτει θύρες ήχου, USB και eSATA.

Το μικρότερο G5 διαθέτει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το G6, ωστόσο είναι ελάχιστα μικρότερο και διαθέτει μόλις τρείς 5.25” bays. To G3 αποτελεί το μικρότερο δημιούργημα της AOpen και μπορεί να στεγάσει μονάχα μητρικές micro-ATX, ωστόσο μπορεί να χωρέσει κάρτες γραφικών με συνολικό μήκος 10.5” . Διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από μέταλλο με mesh, ώστε να βλέπετε το εσωτερικό του. Μπορεί να χωρέσει τρείς συσκευές 3.5” με anti-vibrations pads, μια συσκευή 5.25”, καθώς και δυο ανεμιστήρες των 80 mm.

[img_ALT=AOpen Nagas Family]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8c180854b25.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now