WebHunter

nVidia Fermi: Ποζάρει γυμνή για τα μάτια σας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=nVidia Fermi: Ποζάρει γυμνή για τα μάτια σας]http://reviews.hwbox.gr/news/nvidia.jpg[/NEWS_IMG]Μετά τις αλλεπάλληλες ειδήσεις περί καθυστερήσεων, ψεύτικων καρτών ήρθε η ώρα να απαιτήσουμε και κάτι το χειροπιαστό. Οι κάρτες με τον πυρήνα GF100 είναι πραγματικά εδώ και παρουσιάζονται γυμνές μπροστά σας! Παρακαλώ απομακρύνετε μικρά παιδιά και αν γίνεται τη σύντροφο σας για να μην δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητας σας. Στο φως της ημέρας έφτασαν φωτογραφίες από τις επερχόμενες κάρτες GTX 470 & GTX 480, χωρίς την επιτακτική ψύξη τους. Δυστυχώς για μας, αλλά και για όλο τον κόσμο δεν έγιναν γνωστές οι συχνότητες λειτουργίας και το ορόσημο διάθεσης τους στην αγορά παραμένει η 26η Μαρτίου.

nVidia GTX 470

Πρώτα θα ξεκινήσουμε με την μικρότερη από τις δυο που αναφέραμε παραπάνω, την GeForce GTX 470 η οποία φαίνεται να φτάνει σε μήκος την ATi HD 5850. Διαθέτει ψήκτρα που καλύπτει δυο pci slots, tri-SLi και δέκα chip μνήμης. Επιπλέον, ενσωματώνει 448 CUDA πυρήνες και 320-bit memory bandwidth, έχοντας 1280 MB μνήμης GDDR5. Για τις ενεργειακές τις ανάγκες απαιτεί δυο PCI-Ex 6pin καλώδια, ενώ έχει τρείς εξόδους εικόνας, 2x DVI, HDMI, για την υποστήριξη της τεχνολογίας 3D Vision Surround. Εμπεριέχει τα γνωστά σε όλους χαρακτηριστικά της nVidia, CUDA, PhysX και μπορεί να υποστηρίξει DirectX 11 γραφικά.

nVidia GTX 480

Η μεγαλύτερη κάρτα της σειράς βασισμένη σε πυρήνα Fermi, η GeForce GTX 480 φτάνει τα όρια του μεγέθους της HD 5970, ενώ παρουσιάζει την γνωστή οπτική των nvidia καρτών με τα chips μνήμης γύρω από τον πυρήνα. Συνολικά διαθέτει 12 chip GDDR5 με συνολική διαθέσιμη μνήμη τα 1536 MB με 384-bit bandwidth. Διαθέτει 512 πυρήνες CUDA, tri-SLi σύνδεση και απαιτεί δυο PCI-Ex καλώδια, ένα των 6 pins και ένα των 8 pins. Υποστηρίζει πλήρως το DirectX 11, το Cuda, τα PhysX, αλλά και το 3D Vision Surround, γιʼαυτό και διαθέτει δυο εξόδους DVi και ένα HDMi. Η ψύξη της καταλαμβάνει δυο slots με έναν ισχυρό ανεμιστήρα και τέσσερα heatpipes, ωστόσο δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον παραγόμενο θόρυβο.

Την πρώτη μέρα της εκθέσεως CeBit 2010 αρκετοί κατασκευαστές έσπευσαν να έχουν έτοιμη τη δική τους πρόταση για το επερχόμενο Fermi. Βέβαια, οι εικόνες που καταφέραμε να συλλάβουμε επιβεβαιώνουν μονάχα τις παραπάνω πληροφορίες και μαντέψτε…δείχνουν μονάχα το εξωτερικό περίβλημα του κουτιού με το οποίο θα πουληθούν μετά τις 26 Μαρτίου. Αναμένουμε μαζί σας για την «καθυστερημένη», αλλά υποσχόμενη απάντηση της nVidia.

[img_ALT=Gigabyte GTX 470 Box]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8e18f54f0b8.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Gigabyte GTX 480 Box]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8e18f57b171.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα

εδώ και εδώ . . .

Update:

Νέες φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο internet παρουσιάζοντας περισσότερες πληροφορίες για την εργοστασιακή ψύξη της GTX 480. Πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι χρησιμοποιούν σύνδεση τεσσάρων pin για τον έλεγχο των στροφών, όπως επίσης η ψύξη γίνεται με τη χρήση της τεχνολογίας DHT, δηλαδή της άμεσης επαφής των χάλκινων heatpipes πάνω στον πυρήνα της κάρτας. Η nVidia δηλώνει πως δεν θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες πριν της 26 Μαρτίου, ωστόσο ποτέ δεν ξέρετε!

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8fff7c04f84.jpg" id="highslide" rel="nofollow" style=""><img title="Image ALT" width="500" border="0" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8fff7c04f84.jpg"/></a>

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" href="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8fff7c2918d.jpg" id="highslide" rel="nofollow" style=""><img title="Image ALT" width="500" border="0" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b8fff7c2918d.jpg"/></a>

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι δυνατον!!!Εικοσι μερες πριν κυκλοφορισει και μετα απο οτι εχει συμβει εξακολουθουν να μας δειχνουν μια καρτα σε σακουλα και καποια κουτια...

Ουτε ενα review της προκοπης και μονο το Fermi θα..θα..θα..αι σιχτιρ βαρεθηκα...δεν ******νται αυτοι και ο γρυλος τους λεω εγω.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Θα πηδηχτώ από το παράθυρο haha

Μας δείχνουν όλη την κάρτα και έχουν κρύψει την pci :hehe:

Επίσης μας περνάνε για τόσο noob-αδες που έχουν κρύψει και τους power connectors

λες και δεν φαίνονται τι είναι....:hehe:

Ορίστε και ένα βίντεο στο οποίο με πλήρη μυστικότητα κρύβουν το pc στο οποίο

και καλά υπάρχει μέσα μια κάρτα fermi....:P

CeBIT 2010 : Gigabyte gives away a sneak peek at Fermi - HEXUS.tv

Link to comment
Share on other sites

Οι κάρτες με τον πυρήνα GF100 είναι πραγματικά εδώ και παρουσιάζονται γυμνές μπροστά σας!

Μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου ξεπερασαμε ανυπερβλητα εμποδια καταφεραμε και εξασφαλισαμε φωτο με την GTX 480 εν δρασει.

Διαθέτει ψήκτρα που καλύπτει δυο pci slots, για τις ενεργειακες της απαιτησεις το μονο που χρειαζεται ειναι να την βαλετε στην πριζα, ενω οπως βλεπετε ειναι μονταρισμενη και ετοιμη να σπασει ολα τα WRs.Απο εγκυρες πηγες μαθαμε οτι οι χρονισμοι της θα ειναι 1404MHz για τον πυρηνα και 2808MHz GDDR5 για τις μνημες.

The Beast:

attachment.php?attachmentid=3969&stc=1&d=1267609166

Με την ευγενικη χορηγια του Billpeppas :D

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

pctechnology - overclockers - View Single Post - Μόντες ψύξης σε κάρτες γραφικών

stealth

χωρίς τίτλο2.JPG

χωρίς τίτλο2.JPG

χωρίς τίτλο2.JPG

57fd0770d2bf6_2.JPG.9f86e98f63fa5ae12ee6

Link to comment
Share on other sites

Καιρος ηταν να βγει και καποιος ανταγωνισμος για ati σε directx 11 ,αντε να την δουμε τι κανει και αυτη.....Ειναι η πρωτη nvidia με gddr5 ή κανω λαθος;

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω...Άμα πάρεις 2 από αυτές δώσε σε μένα αυτή τη ...butt που θα πάρεις που μου είχες πει να ψιθυρίσω κάτι που θέλω στο αυτί του Mike...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now