George_o/c

Super Talent SuperCrypt: USB 3.0 Flash Drives από την γνωστή εταιρεία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Super Talent SuperCrypt: USB 3.0 Flash Drives από την γνωστή εταιρεία]http://reviews.hwbox.gr/news/supertalent.jpg[/NEWS_IMG]Συνδυάστε ταχύτητα, αποθηκευτικό χώρο και ασφάλεια και πείτε μας τι προκύπτει. Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα χαρακτηρίζονται από τους τρεις αυτούς παράγοντες, όμως μόνο ένα από αυτά μας ενδιαφέρει για την ώρα, αφού ανήκει στην νέα οικογένεια SuperCrypt flash drives της SuperTalent. Διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα χωρητικοτήτων που ξεκινά από 16 και καταλήγει σε 256 ολόκληρα GB, τα συγκεκριμένα drives έρχονται για να εντυπωσιάσουν. Οι διαστάσεις τους ανέρχονται στα 95 x 34 x 15.4 χιλιοστά, ενώ εκμεταλλεύονται πλήρως το νέο πρωτόκολλο επικοινωνίας USB 3.0 για να προσφέρουν ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων έως και 240 MB/s. Για τους λάτρεις της ασφάλειας υπάρχει δυνατότητα δύο AES encryption options, STT encryption και 256-bit XTS encryption.

Σύμφωνα με την Super Talent, τα SuperCrypt drives θα ξεκινήσουν να γίνονται shipping αργότερα αυτό το μήνα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε κάτι σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που προδιατίθεται να ακολουθήσει. Παρακάτω παραθέτουμε τα Part Numbers και μερικές φωτογραφίες, για να καταλάβετε καλύτερα περί τίνος πρόκειται.

[img_ALT=Super Talent SuperCrypt: USB 3.0 Flash Drives από την γνωστή εταιρεία]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b8e88b86c679.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Super Talent SuperCrypt: USB 3.0 Flash Drives από την γνωστή εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b8e88b8572a7.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Super Talent SuperCrypt: USB 3.0 Flash Drives από την γνωστή εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b8e88b861e96.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και ωραίο design. Λογικά θα πέσουν οι τιμές σύντομα στις μεγάλες χωρητικότητες. αφού αυτά ξεκινάνε από τα 16 Gb και ανεβαίνουνε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now