WebHunter

Foxconn 890GX: Νέα χρωματικά στυλ και νέες διαθέσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Foxconn 890GX: Νέα χρωματικά στυλ και νέες διαθέσεις]http://reviews.hwbox.gr/news/foxconn.jpg[/NEWS_IMG]Η υλοποιήσεις του νέου socket της AMD, 890FX, ολοένα και γεμίζουν την αγορά με πολλούς κατασκευαστές να παρουσιάζουν τις δικές τους πρωτοτυπίες, ωστόσο κανένας ακόμα δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο μικρότερο chip, το 890GX. Τα δικά της κριτήρια έρχεται να δώσει η Foxconn σε αυτόν τον τομέα με δυο υλοποιήσεις σε διαφορετικές χρωματικές συνθέσεις από ότι την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Οι A9DA-S και A9DΑ βασίζονται και οι δυο πάνω στο 890GX, μπορούν να υποδεχτούν επεξεργαστές AM3 socket και σίγουρα διαθέτουν ενσωματωμένα γραφικά, τα οποία προέρχονται από μια Radeon HD 4290 με 128 MB side memory. Την τελική εικόνα συμπληρώνουν τέσσερα DDR3 slots, πέντε SATA III (6.0 Gbps), δυο θύρες PCi-Express x16 που υποστηρίζουν μεταξύ άλλων CrossFire και CrossFireX.

Παρέα με το 890GX έρχεται μια Gigabit Ethernet, ήχος 7.1 καναλίων, eSATA και 14 USB 2.0. Και τα δυο μοντέλα διαθέτουν εξόδους γραφικών D-Sub, DVI και HDMI, ωστόσο η A9DA-S έρχεται με δυο FireWire υποδοχές, αλλά και αναβαθμισμένη ψύξη στα PWM του επεξεργαστή. Η Foxconn δεν ανακοίνωσε ακόμα τιμές για τις δυο υλοποιήσεις της, το σίγουρο είναι ότι θα γνωρίζουμε σύντομα αφού κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now