WebHunter

Acer D241H: The intelligent monitor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer D241H: The intelligent monitor]http://reviews.hwbox.gr/news/acer.jpg[/NEWS_IMG]Έχουμε συνηθίσει οι οθόνες των υπολογιστών να χρησιμοποιούνται για ένα και μόνο πράγμα, τη απεικόνιση των δεδομένων και να τροφοδοτούνται απευθείας από το σύστημα μας. Τι θα συνέβαινε αν έκαναν και κάτι παραπάνω; Η Acer κατά τύχη έχει αναρτήσει κάποιες πληροφορίες για μια επερχόμενη οθόνη της, D241H, η οποία προχωρεί ένα βήμα παραπέρα και σας προσφέρει κάποιες βασικές ανέσεις, όπως την ανάγνωση της αλληλογραφίας σας, χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Η Acer φρόντισε να επανδρώσει το νέο της δημιούργημα με βασικά χαρακτηριστικά, όπως ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση (WiFi) για να διαβάζετε νέα και την αλληλογραφία σας. Περαιτέρω διαθέτει δυο υποδοχές USB και card reader 6-in-1 με του πιο δημοφιλής τύπους καρτών για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το περιεχόμενο τους. Βασίζεται σε TN Panel με ανάλυση Full HD 1920x1080, έχει 2 ms χρόνο απόκρισης, αντίθεση 80.000:1 και φωτεινότητα 300 cd/m2. Μπορεί να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κάρτα γραφικών, μιας και διαθέτει και DVi και HDMi υποδοχή. Δυστυχώς, ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρεία.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω, πάντως σίγουρα όχι αυτά που προσφέρει. Usb και card readers λεχουν ήδη ένα κάρο συσκευές, με την προσθήκη δικτύωσης για μένα δεν θεωρείται έξυπνη συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now