George_o/c

Samsung E6: Ένα ebook reader που θα σας καταπλήξει!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung E6: Ένα ebook reader που θα σας καταπλήξει!]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Τον Ιανουάριο του έτους που διανύουμε η Samsung Electronics παρουσίασε στην CES 2010 για πρώτη φορά μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα πρόταση στον τομέα των ebook readers, μια συνεχώς ανερχόμενη αγορά - κυρίως στο εξωτερικό. Πρόκειται για το Samsung E6 το οποίο αποτελεί καρπό της συνεργασίας της Samsung Electronics με την Barnes & Noble. Για όσους δεν γνωρίζουν η τελευταία έχει υπό την κατοχή της έναν από τους μεγαλύτερους καταλόγους παγκοσμίως. Για την ακρίβεια ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000.000 ebooks, emagazines και enewspapers.

Ας περάσουμε τώρα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του που ομολογουμένως εντυπωσιάζουν. Σχεδιασμός slide-up, E-ink οθόνη 6 ιντσών (ανάλυση 600x800) με 8-Gray scale, αποθηκευτικό χώρο 2GB, microSD card reader, συνδεσιμότητα 802.11 b/g WiFi και Bluetooth 2.0 και ενσωματωμένα ηχεία. Υποστηρίζει πλήρως τα e-pub, PDF/a και TXT formats, ενώ στο bundle μέσα θα βρείτε και ένα όμορφο pen ηλεκτρομαγνητικού συντονισμού που δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να επισημειώνει τις οποιεσδήποτε επιλογές, τα ημερολόγια και τις σημειώσεις του.

Η τιμή του ανέρχεται στα $399. Να πούμε ωστόσο ότι σε άμεσο μέλλον θα λανσαριστεί από την εταιρεία και το μοντέλο E10, στην τιμή των $699.

[img_ALT=Samsung E6: Ένα ebook reader που θα σας καταπλήξει!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b96b2ce9eec3.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Samsung E6: Ένα ebook reader που θα σας καταπλήξει!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b96b2cead4c3.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Στο επίσημο Samsung E6 Press Release αναφέρεται το εξής: Με μόλις τέσσερις ώρες φόρτισης η μπαταρία δύναται να διαρκεί έως και δύο εβδομάδες, ανάλογα την καθημερινή χρήση.

Αυτό μόνο μπορώ να απαντήσω από τις ερωτήσεις σου :D

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει η λέξη "αυτονομια" στις eInk οθονες.

Καθε φορα που βγαζουν μια εικονα (κειμενο, φωτογραφια, whatever) απλα σταματανε να καινε μπαταρια, τελος. Αν δεν αλλαξεις σελιδα, ΔΕΝ καταναλωνει - απλα.

Ουσιαστικα, η "αυτονομια" ειναι το ποσες σελιδες μπορεις να αλλαξεις μεχρι να τελειωσει η μπαταρια. Ετσι λειτουργουνε, δεν ειναι οθονες, ειναι σαν να εκτυπωνει πανω σε ενα πλαστικο χαρτι - απαξ και εκτυπωσε, δεν καταναλωνει ενεργεια.

Link to comment
Share on other sites

Lol, τώρα απέδειξες τι θεωρία του χάους ή απλά το παίζεις έξυπνος, ε? :D

Γι'άυτό και ρώτησα για mail/3G γιατί θα αλλάζει η εικόνα, οπότε κολλάει ο όρος αυτονομία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now