George_o/c

ASUS Eee PC 1005PR: Άριστο HD Video Playback στις 10.1 ίντσες!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Eee PC 1005PR: Άριστο HD Video Playback στις 10.1 ίντσες!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η ASUS πήρε την απόφαση να δείξει λίγο ακόμα High-Definition Lovin' στην οικογένεια Eee PCs της, λανσάροντας το Eee PC 1005PR που συνδυάζει οθόνη 10.1 ιντσών (native ανάλυση 1366x768) με ένα Broadcom Crystal HD Accelerator chip για άριστη αναπαραγωγή HD Videos. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιέχει επεξεργαστή Atom N450 @ 1.66GHz, 1GB μνήμης RAM, σκληρό δίσκο 250GB, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 3150, webcam 0.3 MegaPixel, 10/100 LAN, WiFi, Bluetooth και μπαταρία 6-cell που εγγυάται 9-11 ώρες εργονομίας (ανάλογα το battery model).

Έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 7 Starter Edition σε χρώματα μαύρο, άσπρο, μπλε ή ροζ. Δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω, ούτε σχετικά με την τιμή του, ούτε με την ημερομηνία κυκλοφορίας.

[img_ALT=ASUS Eee PC 1005PR: Άριστο HD Video Playback στις 10.1 ίντσες!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b96b2cdb70ee.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=ASUS Eee PC 1005PR: Άριστο HD Video Playback στις 10.1 ίντσες!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b96b2cdc57f0.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Όσο πάει χειροτερεύει η Asus, για να μην ρίξει το price tag της!

Έλεος δλδ, το 1000Η είχε 1.3 webcam, τα 10$ τους μάραναν? Ιντελ GMA 3150 βρήκαν και έβαλαν με μια παπαρίτσα που θέλει και ειδικούς drivers και συγκεκριμένους players?

Απλά Fail that failed to Fail!

Link to comment
Share on other sites

ποιοτητα στις 10"?μια προσπαθεια εκανα με μια φιλη μου να δω ταινια στο ταξιδι για κρητη και κοντεψα να το σπασω,γιατι να μην παρει κανεις ενα entry level laptop?ισως φταιει η κακη πρωτη εικονα που μου εδωσε..

Link to comment
Share on other sites

Αντρέα απλά είναι κάποια άτομα ρε συ που δεν τα μπορούν τα netbooks. Ούτε εγώ τα μπορώ, μιλάμε ούτε με σφαίρες. Παίρνεις ένα laptop με οθόνη ~15 ίντσες και τέλος.

Εντάξει ανήκουμε σε διαφορετικά market segments. Ο καθένας χρειάζεται τα notebooks ή netbooks για δικό του λόγο: Εγώ ας πούμε άντε να το πάρω μαζί μου στα Χανιά, άντε να πάω σε κάνα σπίτι να το κρατάω, άντε να το κρατάω καμιά φορά και στο πανεπιστήμιο. Το 80% όμως το περνάει πάνω στο γραφείο. Σε σχέση με ένα desktop σύστημα πιάνει λιγότερο χώρο, καίει πολύ λιγότερο και με βολεύει το πληκτρολόγιό του :D

Link to comment
Share on other sites

σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συγκρινω υπολογιστη μερικων χιλιαδων ευρω με ενα που κανει γυρω στα 300..απλα οντως η οθονη ειναι μικρη υπερβολικα και το πληκτρολογιο δεν βολευτηκα με τιποτα..τον σταθερο δεν θα τον αλλαζα με τιποτα..

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για σκεφτείτε λίγο ένα netbook για αντικαταστάτη ενός HTPC + κατεβαστήρι ......... εμένα έχει αρχίσει να γυαλίζει το μάτι μου.:yum:

Link to comment
Share on other sites

Ναι, απλά μετά από κάτι μήνες συνεχόμενης λειτουργίας θα το πάρει στο χέρι, θα έχουν λιώσει τα πάντα γύρω του, ειδικά αν δουλεύει 24-7 λόγω download.

Τι δουλειά που θες θα την κάνει, γιατί και εγώ το έχω βάλει στη TV για να απολαύσω HD ταινίες! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now