Boton

Kingston: Έτοιμες DDR3 μνήμες για τους Westmere-EP.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston: Έτοιμες DDR3 μνήμες για τους Westmere-EP.]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG] Παράλληλα με την αποκάλυψη του νέου HyperX kit στα 2400 Mhz, η Kingston προχώρησε στην πιστοποίηση τριών ValueRAM DDR3L registered DIMMs τα οποία θα είναι κατάλληλα για χρήση με τους νέους Westmere-EP server επεξεργαστές. Οι μνήμες αυτές της Kingston, μια του 1GB Single Rank x8, μια των 2GB Single Rank x4 και μια των 2GB Dual Rank x8, θα λειτουργούν σε συχνότητα 1333 MHz με CL9 latencies και 1.35V τάση που τα κατατάσσει στην κατηγορία low voltage.

"Η Intel συνεργάζεται στενά με την Kingston με σκοπό την ανάπτυξη και πιστοποίηση των δικών της (βλ. Kingston) μνημών low-voltage DDR3L για την επερχόμενη δική μας (βλ. Intel) Westmere-EP triple-channel server πλατφόρμα," αναφέρει ο Geof Findlay, Memory Ecosystem Manager, Intel. "Οι low-voltage μνήμες για server της Kingston σε συδνιασμό με τους επεξεργαστές της Intel των 32nm που χρησιμοποιούν την αρχιτεκτονική Westmere θα βοηθήσουν τα datacentres να αυξήσουν τις επιδόσεις τους με παράλληλη μείωση στα συνολικά ενεργειακά κόστη."

Οι τρεις ValueRAM DDR3L μνήμες συνοδεύονται από τρία χρόνια εγγύηση.

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004b9ebf66f168c.jpg" alt="Kingston: Έτοιμες DDR3 μνήμες για τους Westmere-EP. ">

Edited by Boton
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now