George_o/c

Samsung UMPCs: Νέα γενιά Ultra-Mobile PCs από την Κορεάτικη εταιρία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung UMPCs: Νέα γενιά Ultra-Mobile PCs από την Κορεάτικη εταιρία]http://reviews.hwbox.gr/news/samsung.jpg[/NEWS_IMG]Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ανερχόμενη αγορά των tablet PCs θα πρόσεξαν ότι η πρώτη απόπειρα της Samsung με τα Q1U-CMXP & Q1UP-V απέτυχε παταγωδώς. Βέβαια η Κορεάτικη εταιρία δεν το βάζει κάτω, μιας και ανακοίνωσε ότι θα ξαναδοκιμάσει την τύχη της με ένα νέο UMPC (Ultra-Mobile PC). Η συσκευή δεν έχει ονομαστεί προς το παρόν, όμως αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό του έτους που διανύουμε. Κύριος στόχος της συγκεκριμένης θα είναι να ανταγωνιστεί στα ίσα το περίφημο Apple iPad, όπως επίσης και αρκετά NVIDIA Tegra 2-powered προϊόντα που την τρέχουσα περίοδο βρίσκονται στα σκαριά.

Πιθανολογείται ότι θα βασίζεται σε πλατφόρμα της Intel μιας και συνήθως προς τα εκεί κλίνει η Samsung, ωστόσο δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του device, πέρα από το ότι θα προσφέρει "επαρκή επεξεργαστική δύναμη και συνδεσιμότητα". Οποιοδήποτε chip κι αν χρησιμοποιηθεί τελικά, είτε είναι ARM είτε Atom, ελπίζουμε να έχει μεγαλύτερη επιτυχία από την Q1 σειρά προϊόντων.

Πείτε αντίο στο Samsung Q1U-CMXP

[img_ALT=Samsung UMPCs: Νέα γενιά Ultra-Mobile PCs από την Κορεάτικη εταιρία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ba075619e12d.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now