Recommended Posts

[news_img=CoolIT Freezone Elite V2: Chill your Cpu]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/news_img]Η CoolIT θέλοντας να διατηρήσει τα πρωτεία στις έτοιμες λύσεις ψύξης με τη χρήση εξωτικών μεθόδων, όπως ο συνδυασμός υδρόψυξης με TEC cooler, εμφάνισε διακριτικά την επόμενη έκδοση του εκλεκτού της Freezone Elite V2! Πρόκειται για μια υλοποίηση η οποία συνδυάζει μεθόδους ψύξης με ρευστό μέσο υποβοηθούμενη από ένα θερμοηλεκτρικό ζεύγος για ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Τo Freezone Elite V2 ακολουθεί την ίδια λογική με τον προκάτοχο του. Βασίζεται σε εργοστασιακά έτοιμο σετ για την ψύξη του κεντρικού επεξεργαστή του συστήματος και διαθέτει cpu block από επινικελωμένο χαλκό με υποστήριξη για τις πλατφόρμες της Intel, LGA775, LGA1366, και της AMD, AM2+, AM3. Η αντλία του μπορεί να δώσει ώθηση στο υγρό της τάξεως των 210 L/h, παράγοντας μόλις 15 dBA θορύβου. Ο εναλλάκτης θερμότητας έχει διαστάσεις 121 x 82 x 65 mm, είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και φέρει ανεμιστήρα 120 mm με μηχανισμό dual-ball bearing που επιτρέπει ταχύτητες από 1100 μέχρι 2500 RPM.

[img_alt=CoolIT Freezone Elite V2]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ba13edd60d7b.jpg[/img_alt]

Θα το δούμε σύντομα στην αγορά με τη τιμή του να αρχίζει από τα 339.99?!

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Με τετοια τιμη, δεν νομιζω να το προτιμησουν ιδιαιτερα... Αλλωστε τα προηγουμενα μοντελλα της CoolIt δεν λεγαν τπτ απο επιδοσεις...

Link to comment
Share on other sites

Σε ποιούς απευθύνεται το συγκεκριμένο? Γιατί με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις μια υδρόψυξη με 3πλο ψυγείο και ψύχεις και την κάρτα γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως Αντρέα μην το λες... Οι i5 είναι και αυτοί πολύ θερμόαιμοι... :(

Με τόσα λεφτά που κοστίζει, ένας overclocker φτιάχνει ένα τουμπανάτο μονοβάθμιο ;) Οπότε για την συγκεκριμένη αγορά δεν συμφέρει για κανένα λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχάς πάλι μπερδεύεται το target group! Δεν είναι προϊόν για ocer, αλλά για τον κοινό θνητό που έμαθε να ανεβάζει το μηχάνημα στα 4 GHz. Αυτός θέλει να λέει ότι έχει χαμηλές θερμοκρασίες, δλδ δεν τον νοιάζει όσο και αν δουλευει το σύστημα και πάνω από όλα δεν κάνει φασαρία. Εγώ δεν αντέχω τους ανεμιστήρες μου στο 100% και μου λες να βάλω μονοβάθμιο? Με τίποτα!

Για καταστάσεις ocing θα το έβαζα, αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 24/7 και με εγγύηση σωστής λειτουργίας είναι μια χαρά και τα αξίζει τα λεφτά του! Το λέω γιατί μπορείς να φτιάξεις και μόνος TEC cooler, αλλά θα σου βγεί ολίγον μανίκι να το στήσεις και να το κρατάς υπό σωστή λειτουργία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now