WebHunter

Marvell Moby: Οικονομικό tablet-pc για φοιτητές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Marvell Moby: Οικονομικό tablet-pc για φοιτητές]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c473f65.jpg[/NEWS_IMG]Επιστροφή στα μαθητικά και φοιτητικά θρανία ανέφερε σε δήλωση της η Marvell, προκαλώντας το ενδιαφέρον σε όλη την κοινότητα ανά τον κόσμο. Με το νέο chip της Armada σκέφτεται να προχωρήσει την υλοποίηση οικονομικών tablet pc, ώστε κάθε σπουδαστής να έχει το δικαίωμα της εκμάθησης με το δικό του μοναδικό τρόπο. Η συσκευή που θα παρουσιάσει στους επόμενους μήνες θα έχει την ονομασία Moby και θα δώσει μια διαφορετική νότα στις επιδόσεις των συγκεκριμένων συσκευών.

Η συσκευή της Marvell θα βασιστεί στο chip Armada 600 και θα μπορεί να αναπαράγει ψηφιακό υλικό High Definition 1080p με περίσσεια ευκολία, θα διαθέτει δυνατότητες 3D Media και θα υποστηρίζει πλήρως τα Flash media κατά τη διάρκεια του Internet browsing. Εκπληκτικές επιδόσεις μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχει και συνέχεια, που αναφέρει την ύπαρξη οθόνης αφής 10 ιντσών, βάρος το μισό ενός σημερινού e-book και μπαταρία που θα διαρκεί για αρκετές ώρες υποστηρίζοντας έναν επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας μεγαλύτερη του 1 GHz.

Η εκπαίδευση αποτελεί το πλέον σημαντικό ζήτημα τόσο κοινωνικά, όσο και οικονομικά που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι καιροί που διανύουν. Πιστεύω πως το tablet Moby της Marvell μπορεί να ανάψει ένα μακροχρόνιο πάθος για εκμάθηση σε όλους τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο,” αναφέρει ο Weili Dai, Marvell's Co-founder and Vice President and General Manager of Marvell Semiconductor's Consumer and Computing Business Unit. “Ο στόχος της Marvell είναι να βελτιώσει θεμελιωδώς τον τρόπο που οι φοιτητές μαθαίνουν δίνοντας τους ένα πιο αποτελεσματικό, σχετικό, ακόμα και πιο διασκεδαστικό τρόπο για να το κάνουν. Το Moby tablet της Marvell αναγνωρίζει ότι κάθε φοιτητής μαθαίνει διαφορετικά και γιʼαυτό του προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές media για διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης.

Επιπρόσθετα, το Moby διαθέτει όλους τους γνωστούς τρόπους διασύνδεσης, όπως: WiFi, Bluetooth, GPS, προσφέρει γραφικά 3D και τη δυνατότητα υποστήριξης τόσο των Windows Mobile, όσο και του Android. Για το φινάλε κρατήσαμε και την τιμή του, η οποία από ότι φαίνεται δεν θα ξεπερνά τα $99 ανά συσκευή, όντας προσιτή για όλους, ανεξαρτήτως οικονομικών δυνατοτήτων σε μια τέτοια εποχή.

Link to comment
Share on other sites

Αμα εχει 99$ θα παρουν ενα τετοιο ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ. Καλα ομως, αυτο που μου εκανε πιο πολυ εντυπωση ειναι πως γινεται να ειναι τοσο φτηνο και να εχει λογιστμικο Microsoft!!

Θα ειναι μονο για φοιτητες???

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now