WebHunter

Patriot Xporter Bolt: Προσιτή ασφάλεια σε Flash Stick

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Patriot Xporter Bolt: Προσιτή ασφάλεια σε Flash Stick]http://reviews.hwbox.gr/news/patriot.jpg[/NEWS_IMG]Το ζήτημα της ασφάλειας δεν δέχεται περαιτέρω λάθη τόσο από πλευράς κατασκευαστών, όσο και από την πλευρά των χρηστών! Πλέον τα δεδομένα που αποθηκεύουμε σε ψηφιακή μορφή έχουν πάρει τον χαρακτηρισμό προσωπικά, εμπιστευτικά ή και απόρρητα, έτσι δεν μπορούμε να αφήνουμε κανένα αδιάκριτο μάτι να τα εντοπίζει. Η Patriot προωθεί αυτή τη τάση με τη νέα της σειρά Flash Memory Sticks που διαθέτουν δυνατότητες hardware encryption διασφαλίζοντας την απαιτούμενη ασφάλεια.

Η σειρά έχει ονομαστεί Xporter Bolt και διαθέτει προϊόντα με χωρητικότητες των 4, 8, 16, 32 και 64 GB. Είναι αρκετά μικρά και ελαφριά στην μεταφορά (ζυγίζοντας μόλις 10 γραμμάρια), ενώ παράλληλα διαθέτουν ενσωματωμένη μηχανή hardware κρυπτογράφησης 256-bit AES. Στην περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να παραβιάσει το εν λόγω stick, μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες θα γίνεται αυτόματα format low level, ώστε να μην παραμείνει κανένα ίχνος των αρχείων που είχατε στο εσωτερικό.

Συνεργάζεται άψογα με USB 2.0 πρότυπα και οι ταχύτητες του κυμαίνονται στα 27/13 MB/sec για ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων, αντίστοιχα. Διατίθενται άμεσα προς 32.99? για την έκδοση των 4 GB και φτάνουν μέχρι και τα 321.88? για τη μεγαλύτερη έκδοση.

[img_ALT=Patriot Xporter Bolt]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ba7a519b061b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Είναι μέχρι να χαλάσει το finger reader και να μείνεις με κλειδωμένα αρχεία για πάντα! Γι'αυτό σταμάτησαν να το βάζουν και στα laptops

Τι λες... προσφατα πηρα dell studio με reader... Αν δεν θες εχει και την επιλογη του pass αντι για τον reader... Παιζουν και τα 2... Βαζεις ενα σιδηροδρομο για pass και παιζεις με το δαχτυλο μετα :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now