WebHunter

Sony Vaio E series: Δώστε χρώμα στη ζωή σας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sony Vaio E series: Δώστε χρώμα στη ζωή σας!]http://reviews.hwbox.gr/news/sony.jpg[/NEWS_IMG]Οι ανάγκες τις καθημερινότητας μας απαιτούν την πρόσβαση στα απαραίτητα δεδομένα, e-mail, σχεδόν ανά πάσα στιγμή, χωρίς να κάνουν εξαιρέσεις ή να δέχονται προϋποθέσεις. Για τον λόγο αυτό, ένα μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο, ποσοστό ανθρώπων έχουν εξοπλιστεί με φορητά μηχανήματα κάθε λογής! Βέβαια, μέχρι πρόσφατα ο φορητός υπολογιστής είχε συσχετιστεί με ένα μαύρο ή γκρι, άχαρο κουτί το οποίο μόνο σκοπό είχε την διεκπεραίωση εργασιών. Η Sony έρχεται δυναμικά να αλλάξει αυτή τη συνήθεια με τη σειρά Vaio E, δίνοντας πολλά διαφορετικά χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στη ζωή σας!

H σειρά Sony Vaio E αυξήθηκε πρόσφατα κατά ακόμα δυο μοντέλα φορητών υπολογιστών με διαστάσεις 14 και 17 ιντσών, ώστε να διαλέξετε αυτό που θα σας ικανοποιήσει περισσότερο. Το πρώτο είναι ικανό να σας προσφέρει ανάλυση 1600x900 pixels σε οθόνη με τεχνολογία LED backlight, επεξεργαστή Core i3/i5, 4 GB DDR3 Ram, αποθηκευτικό χώρο μέχρι 500 GB, ένα DVD writer και κάρτα γραφικών ATi Radeon 5000 Mobile series. Από την άλλη πλευρά, το μοντέλο των 17” προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά, με εξαίρεση την ανάλυση που πλέον αγγίζει τα 1920x1080, ενσωματώνει Blu-Ray drive και μπορεί να χωρέσει δυο δίσκους με το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο να φτάνει το 1 TerraByte.

Τα δυο μοντέλα της σειράς Vaio E έχουν στη διάθεση τους αρκετά στοιχεία, τα οποία θα κάνουν την εργασία σας πιο εύκολη. Συγκεκριμένα ενσωματώνουν WLAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, Gigabit Ethernet, μια Motion Eye webcam για να ακολουθεί την κίνηση σας και έξοδο HDMi. Διαθέτουν προεγκατεστημένο λειτουργικό Windows 7 Home Premium, και έρχονται σε αρκετά χρώματα. Το μικρό μοντέλο θα κατασκευαστεί σε μαύρο, άσπρο, ροζ, μπλε και πράσινο glossy, ενώ το μεγαλύτερο σε άσπρο και μαύρο glossy. Η διαθεσιμότητα του μοντέλου των 17 ιντσών έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το μικρότερο μοντέλο θα το δούμε στα μέσα του Απρίλη.

[img_ALT=Sony Vaio E series]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354ba7a519bc545.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now