George_o/c

OCZ Vertex 2 SSD Press Release: Το έπος συνεχίζεται!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=OCZ Vertex 2 SSD Press Release: Το έπος συνεχίζεται!]http://reviews.hwbox.gr/news/ocz.jpg[/NEWS_IMG]Εκτός όμως από το Press Release για τους OCZ Agility 2, λάβαμε ακόμα ένα που είχε να κάνει με τους εντυπωσιακούς Vertex 2 Solid State Drives. Ο κύριος λόγος που η OCZ κατασκεύασε τους Vertex 2 SSDs είναι για να βρίσκεται ένα βήμα παραπάνω από τον ανταγωνισμό, οπότε στόχος της από την αρχή ήταν να ξεπεράσει τα όρια τόσο σε sequential όσο και σε random read/write rates. Έτσι ο αριθμός των IOPS σε 4k Random Writes ξεπέρασε τα 50.000, αυξάνοντας την παραγωγικότητα των δίσκων ακόμα και 10 φορές παραπάνω από αυτήν της προηγούμενης γενιάς! Είτε έχετε υπό την κατοχή σας workstation pc, είτε κάποιο desktop είτε κάποιο notebook, αδιαμφισβήτητα ο OCZ Vertex 2 αντιπροσωπεύει μια από τις καλύτερες αγορές που δύναται να κάνετε.

Αναφορικά τώρα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 2.5" OCZ Vertex 2. Θα γίνει διαθέσιμος σε χωρητικότητες 50GB (OCZSSD2-2VTX50G), 100GB (OCZSSD2-2VTX100G) και 200GB (OCZSSD2-2VTX200G), ενώ έρχεται με διαστάσεις 99.8 x 69.63 x 9.3 χιλιοστά, Multi-Level Cell (MLC) NAND Flash μνήμη, SATA 3.0 Gbps interface (SATA II), κατανάλωση 0.5W σε Idle και 2.0W σε Load, όπως επίσης και πλήρη υποστήριξη TRIM (όταν υπάρχει και το απαραίτητο OS support). Οι ταχύτητές του σε Read, Write και Sustained Write αγγίζουν τα 285MB/s, 275MB/s και 250MB/s. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας.

[img_ALT=OCZ Vertex 2 SSD Press Release: Το έπος συνεχίζεται!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bab35c8c46e9.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με ένα site που εντόπισα τον 100άρι....η αγορά του θα αγγίζει τα 400 ευρώ...τα μισά σίγουρα θα είναι για τον 50αρι....και για τον 200άρι....άν πάνε λογικά gb per ευρώ βρίσκουμε αμέσως την τιμή βάση του 100gb δίσκού...άλλα πάντα με επιφυλάξεις ώς προς την Ελληνική αγορά....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now