George_o/c

Gigabyte X58 Motherboards: Πλήρης υποστήριξη των Gulftown CPUs με BIOS update

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte X58 Motherboards: Πλήρης υποστήριξη των Gulftown CPUs με BIOS update]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Η Gigabyte, ηγετικός κατασκευαστής στον τομέα των μητρικών καρτών και των καρτών γραφικών, ανακοίνωσε επισήμως ότι ολόκληρη η σειρά Gigabyte X58 motherboards θα υποστηρίζει απροβλημάτιστα τους νεόφερτους Intel Core i7 980 Extreme Edition "Gulftown" CPUs. Με την υποστήριξή τους, θα έχετε πρόσβαση στην δυνατότερη εξαπύρηνη κινητήρια δύναμη που παράχθηκε μέχρι στιγμής (για desktop PCs). Είτε είστε gamer, είτε enthusiast, είτε overclocker, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε άναυδοι.

Η Gigabyte έχει ρυθμίσει το BIOS με special τρόπο, ώστε να ξεκλειδώνονται πλήρως οι "mind-blowing" επιδόσεις του πρώτου εξαπύρηνου επεξεργαστή της Intel, που έρχεται με 12 processing threads και 12MB L3 Cache. Αναλυτικά οι μητρικές που υποστηρίζουν τους Gulftown είναι οι εξής: GA-EX58-UD3R, GA-X58A-UD3R, GA-X58A-UD5, GA-X58A-UD7, GA-EX58-EXTREME, GA-EX58-UD5, GA-EX58-UD4P, GA-EX58-UD4, GA-EX58-DS4 και GA-EX58-UD3R-SLI.

Για να κατεβάσετε το τελευταίο BIOS που υποστηρίζει τους Gulftown επεξεργαστές, παρακαλούμε επισκεφθείτε το επίσημο site της Gigabyte και επιλέξτε το μοντέλο της μητρικής κάρτας σας.

[img_ALT=Gigabyte X58 Motherboards: Πλήρης υποστήριξη των Gulftown CPUs με BIOS update]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bab4cda52051.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now