Boton

MSI XPower X58: Νέα retail x58 μητρική από την MSI

Recommended Posts

[news_img=MSI XPower X58: Νέα retail x58 μητρική από την MSI]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/news_img] Η νέα υπερσύγχρονη μητρική LGA 1366 της MSI φτάνει την στιγμή που έχουν κυκλοφορήσει ήδη και άλλες προσφορές από διάφορους κατασκευαστές μητρικών που περηφανεύονται για τα USB 3.0, SATA 6 Gb/s και την υποστήριξη των νέων εξαπύρηνων i7 "Gulftown". Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει πάνω από τέσσερις υποδοχές PCI-Express x16, με αρκετό επιπλέον επεκτάσιμο χώρο για μια επιπλέον πέμπτη κάρτα γραφικών για physics και για την προβολή μέσω πολλαπλών οθονών που σχεδιάζουν οι ATI και Nvidia.

Ήδη από τον Ιανουάριο γνωρίζουμε ότι η μητρική θα αποτελέσει μέρος της οικογένειας μητρικών της MSI, Big Bang. Η έκδοση παραγωγής διαθέτει σύστημα ψύξης που αποτελείται από ψύκτρες που καλύπτουν τις περιοχές που βρίσκονται τα CPU VRM και το X58 chipset, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με παχύ heatpipe των 8mm το οποίο η MSI το χαρακτηρίζει ως "SuperPipe". Το ICH10R southbridge ψύχεται με μια εμφανώς μεγαλύτερη ψύκτρα.

Η μητρική λοιπόν διαθέτει, έξι υποδοχές PCI-Express x16, δυνατό CPU VRM που καθοδηγείται από ένα κύκλωμα PWM 16 φάσεων που τροφοδοτείται από δύο 8-pin υποδοχές ρεύματος και χρησιμοποιεί DrMos chips και High-C capacitors, κύκλωμα τροφοδοσίας μνημών 3ων φάσεων, χαρακτηριστικά για περισσότερο φιλικό overclocking όπως ενοποιημένα σημεία μέτρησης ρεύματος, OC Genie, OC Dashboard, ένα kit μέτρησης ρεύματος που ονομάζεται V-kit και κουμπί Easy OC Dip. Όσο το ICH10R διανέμει έξι SATA 3 Gb/s ένας άλλος controller ελέγχει δύο SATA 6 Gb/s (με άσπρο χρώμα). Το ήχο τον αναλαμβάνει μια κάρτα ήχου PCI-Express x1 που ονομάζεται MSI QuantunWave που περιλαμβάνει το THX TruStudio PC Suite και υποστηρίζει το Creative EAX 5.0 HD. Όσον αφορά την συνδεσιμότητα, υπάρχουν διπλές υποδοχές gigabit Ethernet, δύο θύρες USB 3.0 δίπλα σε ένα αριθμό θυρών USB 2.0, power e-SATA, FireWire και μια θύρα για σύνδεση του OC DashBoard. Η MSi XPower X58 θα κυκλοφορήσει σύντομα.

11004babb6d72601f.jpg

11004babb6d745f1c.jpg

11004babb6d779737.jpg

Edited by Boton
Link to comment
Share on other sites

αυτο το pwr conn1 τι ειναι?? οπως επισης και το εξτρα 6πινο πανω απο τα pci-e???

To pwr conn1, αυτό το μπλε με τις 6 υποδοχές είναι για να μετράς τάσεις....;)

Το 6πινο που λες δεν έχουμε πληροφορίες, λογικά και επιπλέον τροφοδοσία των έξι

pci-x x16...;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now