Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI R5770 HAWK Review: Μια μικρή Lightning]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg"][/NEWS_IMG]Σήμερα πλέον, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, ο οποίος δε γνωρίζει τα "καμώματα" της MSI τα τελευταία χρόνια. Η σειρά Lightning των καρτών γραφικών της είναι πλέον πασίγνωστη, ενώ τα φώτα της δημοσιότητας κερδίζουν ολοένα και περισσότερα προϊόντα της εταιρείας, τα οποία έχουν ως στόχο την εδραίωση του ονόματός της, στη συνείδηση του κοινού.

Ένα από αυτά, θα δούμε και στη σημερινή παρουσίασή μας. Το όνομά της πολλοί ήδη το γνωρίζετε, μιας και παρακολουθείτε ανελλιπώς την τεχνολογική ειδησεογραφία: Πρόκειται για την MSI R5770 Hawk, μια ολοκαίνουρια κάρτα γραφικών βασισμένη στον πυρήνα Juniper της ATi Radeon HD 5770, της GPU που η AMD προσδοκεί να δει σε πληθώρα Gaming PCs, οι χρήστες των οποίων θα θέλουν να απολαύσουν όλη τη μαγεία των γραφικών του DirectX 11, με ένα χαμηλό κόστος.

Ταιριάζουν όμως, οι παραπάνω ορολογίες; Πως μπορεί κάποιος με ένα χαμηλό κόστος, να απολαύσει φοβερές επιδόσεις και εκπληκτικά γραφικά? Ο λόγος που η MSI διάλεξε να βγάλει, εκτός από τη σειρά Lightning και την "μικρή" σειρά με την ονομασία Hawk, τελικά ποιος είναι? Να προσελκύσει τον Overclocker με χαμηλό budget, ή τον PC Gamer που θα θέλει κάτι καλύτερο από μια "στοκ" Radeon HD 5770?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now