George_o/c

MSI R5670 Cyclone 1G Press Release: Μια από τις καλύτερες mainstream λύσεις!

Recommended Posts

[news_img=MSI R5670 Cyclone 1G Press Release: Μια από τις καλύτερες mainstream λύσεις!]http://reviews.hwbox.gr/news/msi.jpg[/news_img]Η πασίγνωστη MSI ανακοίνωσε ότι ξεκινά επισήμως η κυκλοφορία της R5670 Cyclone 1G, η οποία και διαθέτει το περίτεχνο σύστημα ψύξης Cyclone! Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου cooling system εξελίχθηκε κατά αυτόν τον τρόπο, για δύο κυρίως λόγους: Πρώτον για να διατηρούνται οι θερμοκρασίες της κάρτας σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και δεύτερον για να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο παραγόμενος θόρυβος (σε σύγκριση με το εργοστασιακό cooler). Επιπροσθέτως, όπως έγινε και με τις μεγαλύτερες custom pre-overclocked αδερφές της, έτσι και εδώ χρησιμοποιήθηκαν εξαρτήματα στρατιωτικής κλάσης για βραχώδη αξιοπιστία ακόμα και σε extreme συνθήκες.

Σε συνδυασμό με το MSI Afterburner, μπορείτε να αυξήσετε τις επιδόσεις της κάρτας μέχρι και 26% (1075/1200MHz) και να φθάσετε στα επίπεδα μιας MSI R5750-PM2D1G! Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έχουμε να κάνουμε με μία έξοχη mainstream λύση για τους gamers και όχι μόνο.

[img_alt=MSI R5670 Cyclone 1G Press Release: Μια από τις καλύτερες mainstream λύσεις!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bae8a16b7337.gif[/img_alt]

[img_alt=MSI R5670 Cyclone 1G Press Release: Μια από τις καλύτερες mainstream λύσεις!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bae8a16c3295.gif[/img_alt]

.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now