George_o/c

Gigabyte SuperSpeed USB Motherboards: Έγιναν shipped περισσότερες από 1.000.000!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte SuperSpeed USB Motherboards: Έγιναν shipped περισσότερες από 1.000.000!]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Ένα ενδιαφέρον Press Release κατέφθασε μες στην εβδομάδα που μας πέρασε. Η Gigabyte, ηγετική παρουσία στον χώρο των μητρικών καρτών και των καρτών γραφικών, ανακοίνωσε γεμάτη περηφάνια το εξής: "Μέσα σε μόλις λίγους μήνες από την μέρα που ξεκίνησε το shipping των Gigabyte SuperSpeed USB (USB 3.0) motherboards, έγιναν shipped περισσότερες από 1.000.000 μητρικές κάρτες. Συνεπώς, γινόμαστε η πιο φιλική -προς την νέα αυτή τεχνολογία- εταιρεία".

Οι Gigabyte SuperSpeed USB motherboards υποστηρίζουν την συνδεσιμότητα USB 3.0 μέσω του onboard NEC μPD720200 host controller που διαθέτουν. Σύμφωνα με ένα Press Release που έδωσε στην δημοσιότητα η NEC στις 17 Μαρτίου, έγιναν shipping παραπάνω από 3.000.000 host controllers από τον Σεπτέμβρη του 2009 που ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τους. Οπότε, εφόσον η Gigabyte έφτασε το 1.000.000 shipped motherboards, είναι υπεύθυνη για το 1/3 του συνολικού ποσού USB 3.0 hosts που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά! Μέσα σε αυτά βέβαια συμπεριλαμβάνονται desktop motherboards, notebooks και PCI-Express cards.

[img_ALT=Gigabyte SuperSpeed USB Motherboards: Έγιναν shipped περισσότερες από 1.000.000!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614baf531c40feb.jpg[/img_ALT]

.

Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για αυτά που θα να παίξει το USB3 και το SATA3 πρέπει να κλείσεις το δεύτερο pcie slot άρα sli και crossfire giok και να μειωθεί στο πρώτο που χεις την κάρτα γραφικών σε x8 speed? :P θεϊκά mb θεϊκά :P

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι αυτό, τις ASUS οι p55-e σειρά εκτος ενός μοντέλου μπορείς κάλλιστα χωρίς να κλεισεις κανένα pci-e και να χεις usb3 και sata3 και δεν έχω κανένα nforce200 chip από όσα διάβασα τουλάχιστον :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now