Boton

Thermaltake: Το νέο κουτί Element V Nvidia Edition.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Thermaltake: Το νέο κουτί Element V Nvidia Edition.]http://reviews.hwbox.gr/news/thermaltake.jpg[/NEWS_IMG] Με τις νέες κάρτες γραφικών Nvidia GTX 400 Series να έχουν επιτέλους καταφτάσει, αλλά να μην είναι διαθέσιμες προς το παρόν, η Thermaltake αποφάσισε να αποκαλύψει επίσημα το νέο full tower κουτί Element V Nvidia Edition, το οποίο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει της νέες GeForce κάρτες γραφικών που βασίζονται στο GF-100. To νέο κουτί της Thermaltake διαθέτει πράσινους χρωματισμούς, έχει διαστάσεις 532 (H) x 220 (W) x 537 (D) mm και ζυγίζει περίπου 14.13 κιλά, 5 εκτεθειμένες θέσεις των 5.25", υποστήριξη για θέσεις 3.5" και μια 2.5" θέση για HDD/SSD, Ι/Ο panel τοποθετημένο στο επάνω μέρος με εισόδους για ήχο, eSata και 4 USB, έτοιμες τρύπες για λάστιχα σε περίπτωση εγκατάστασης υδρόψυξης και από την εταιρεία fan controller.

Το κουτί περιλαμβάνει επιπλέον ανεμηστήρα 230mm Colorshift εισαγωγής αέρα στο πλαϊνό, έναν 200mm Colorshift spinner στο επάνω μέρος, δύο ανεμηστήρες 120mm στο μπροστινό μέρος και επιπλέον έναν στο πίσω μέρος. Επιπροσθέτως, διαθέτει αεραγωγό για τις κάρτες γραφικών που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Nvidia ο οποίος επρόκειτο να συμβάλλει στην καλύτερη ψύξη των καρτών σε περίπτωση 3-SLI ή Quad-SLI.

Nvidia μετέχει στην δέσμευση της Thermaltake ώστε να διαβεβαιώσει την ενθουσιώδη κοινότητα να έχουν τα καλύτερα δυνατά προϊόντα που παγιώνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ως την καλύτερη πλατφόρμα παιχνιδιών," υποστηρίζει ο Tom Petersen, τεχνικός διευθυντής στην Nvidia. "Μέσω της συνεργασίας με τους ανώτερους τεχνικούς της Thermltake, είμαστε ενθουσιασμένοι ότι το Thermaltake Element V Nvidia Edition είναι σε θέση να παρέχει ένα απίστευτο περιβάλλον παιχνιδιού για την νέα γενιά καρτών γραφικών μας, που περιλαμβάνει τις GeForce GTX 480 και GTX 470, που δουλεύουν σε 2-way, 3-way ή ακόμα και σε Quad-SLI. Με απλά λόγια, τα "σπάει"!"

<img src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11004bb0cfb8b031b.jpg" alt="Thermaltake Element V Nvidia Edition">

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο κουτί δεν έχει καμία διαφορά από το απλό Element V. Ίδιες διαστάσεις, βάρος

παρόμοια χαρακτηριστικά.....Κατασκευασμένο από υλικό SECC και plastic....:P

Thermaltakeusa»Chassis»Full Tower»Element Series»Element V : Element V VL20001W2Z

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now