ahilleas100 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Ξερει κανεις τι παιζει με το προγραμα Turbo-v ? Ειναι καλο να πειραξω απο εκει ρευματα και τα hz του επεξεργαστη ? TY προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JC_Denton Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Δεν εχω ποτε χρησιμοποιησει σοβαρα τετοια προγραμματα, γιατι παλαιοτερα ηταν αρκετα ασταθη. Τωρα πλεον ειναι καλα λενε, αλλα και παλι για μενα, τιποτε δεν φτανει το παλιο-καλο BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
euklidis Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Δεν εχω ποτε χρησιμοποιησει σοβαρα τετοια προγραμματα, γιατι παλαιοτερα ηταν αρκετα ασταθη. Τωρα πλεον ειναι καλα λενε, αλλα και παλι για μενα, τιποτε δεν φτανει το παλιο-καλο BIOS Εμενα μου αρεσει γιατι εκτος απο bclk πειραζεις και τα ρευματα απο το λειτουργικο οποτε δεν κανεις καθε λιγο και λιγακι reboot. κατα τα αλλα ο καθενας με οτι βολευεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...