Recommended Posts

[NEWS_IMG=Leadtek & Killer Xeno Pro: Bundled and Shipped]http://reviews.hwbox.gr/news/leadtek.jpg[/NEWS_IMG]Ένας από τους συνεργάτες της nVidia, η Leadtek, αποφάσισε να επεκτείνει την ποικιλία προϊόντων της στην αγορά συνάπτοντας μια ιδιαίτερη συμφωνία με τη Bigfoot Networks για την άμεση διανομή της καλύτερη δικτυακής κάρτας. Η γνωστή WinFast Killer Xeno Pro πρόκειται τώρα να ταξιδεύει υπό την αιγίδα της Leadtek προσφέροντας το δυνατόν καλύτερο Bandwidth Control οτιδήποτε και αν κάνετε στο διαδίκτυο.

Η WinFast Killer Xeno Pro αποτελεί μια δικτυακή κάρτα με υποδοχή για PCi-Express, με NPU (network processing unit) χρονισμένο στα 400 MHz για την καλύτερη διεκπεραίωση των πακέτων και τη μείωση του latency, εγκατεστημένη μνήμη DDR2 128 MB @ 266 MHz και συμβατότητα με τα Windows 7. Το μόνο που απαιτείται είναι απλά να τοποθετήσετε την κάρτα στην απαραίτητη θύρα του υπολογιστή σας και είναι έτοιμη!

[img_ALT=Leadtek & Killer Xeno Pro]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb9d336e394a.jpg[/img_ALT]

Η WinFast Killer Xeno Pro γοητεύει τους gamers σε κάθε επίπεδο αρτιότητας και όλοι οι παίχτες πλεονεκτούν από την plug and play εγκατάσταση της, που τους φέρνει στο παιχνίδι με μηδενική καθυστέρηση. Ανταγωνιστικοί παίκτες απολαμβάνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν την αποδοτικότητα μέσω του Intelligent Bandwidth Control. Προσδοκούμε άμεση απαίτηση για αυτή την ισχυρή και καινοτόμα δικτυακή τεχνολογία,” αναφέρει ο K.S. Lu, CEO of Leadtek.

Περαιτέρω η κάρτα ενσωματώνει ένα έξυπνο hardware σύστημα για το Bandwidth Control που εξασφαλίζει άμεση και ομαλή εμπειρία κατά τη διάρκεια χρήσης των δικτυακών εφαρμογών, όπως: VoIP, streaming video, downloads και web surfing – ακόμα και κατά τη διάρκεια του gaming. Έχει κάνει ήδη την εμφάνιση στην Κορέα, την Ιαπωνία και το Ταϊβάν και σύντομα θα κυκλοφορήσει και σε άλλα μέρη στην τιμή των $100.

[img_ALT=Leadtek & Killer Xeno Pro]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bb9d336f3ed8.jpg[/img_ALT]

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Είναι μια κάρτα δικτύου με δικό της σχετικά μεγάλο επεξεργαστή (άρα δεν μπουκώνει, όσα πακέτα και να πάρει). Μπορεί να διαχειριστεί εύκολα και γρήγορα την αποστολή και την λήψη μεγάλων πακέτων με ποικίλους αποδέκτες (topic lan, internet ktl) χωρίς να υστερεί το ένα απέναντι στο άλλο. Κυρίως είναι για σπίτια στο οποίο έρχεται μόνο μια θύρα Ethernet (πχ USA) και όχι το router (Ελλάδα) για να διαχειρίζεται καλύτερα τα πακέτα. Σε μας τη δουλειά αυτή την κάνει το router και δεν πρόκειται να βελτιώσει τα πράγματα μια τέτοια κάρτα ως προς την συμπεριφορά του net (online gaming, social media, browsing etc), αλλά μπορεί να κάνει management αποδοτικά ένα τρελά απαιτητικό εσωτερικό δίκτυο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now