spdrosin

Επιλογή OTE (Conn-X) modem-router

Recommended Posts

Παιδιά αύριο 8/4/2010 - το πολύ μεθαύριο - θα προβώ σε αλλαγή παρόχου (από Forthnet σε OTE) και θα ήθελα, όποιος γνωρίζει, να μου πει, τί modem-routers παίζουν αυτόν τον καιρό στον ΟΤΕ, για να τους ζητήσω, αν μου επιτραπεί φυσικά, γιατί έχω διαβάσει πως γίνεται.

Εκτός από το Thomson TG585v7 [δε με βολεύει, γιατί έχει τις λυχνίες LAN (Ethernet - 1/2/3/4) στο πίσω μέρος και δε μπορώ να (επι)βλέπω τι γίνεται στο σπίτι και ποιος μου "τρώει" το bandwidth] ποιο άλλο προτείνετε να ζητήσω;

Αν και δε νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο, εγώ θα το αναφέρω παρόλα αυτά, πως πιο πολύ ασχολούμαι με διαδικτυακά παιχνίδια και περιήγηση.

Link to comment
Share on other sites

Την επιλογή να μείνεις με αυτό που είσαι ή να πάρεις extra δεν τη σκέφτεσαι?

Έλεος. Η τελευταία απάντηση που περίμενα να δω.

Εσένα δηλαδή αν σου δίνανε καινούργιο και δωρεάν, όπως γίνεται πάντα σε μια νέα σύνδεση, θα έλεγες "Όχι ρε παιδιά ευχαριστώ, μη μου δώσατε εμένα - δε θέλω να σας βάλω σε έξοδα. Προτιμώ να πάω να σκάσω 50-70 ευρώ από την τσέπη μου".

Αν είναι δυνατόν. Αν δεν ξέρουμε κάτι καλύτερα να μην απαντάμε καν. Όχι να στέλνουμε κάτι απλά για να στείλουμε και να ανεβούμε 1 post παραπάνω. Έλεος δηλαδή.

:o..

Link to comment
Share on other sites

Φίλε δεν σε προσέβαλα, ούτε σου είπα να τα σκάσεις. Απλά σου διευκρίνισα πως ότι και να πάρεις (γιατί κάτι θα πάρεις) δεν θα είναι αξιόπιστο. Δες και ρώτα πόσα καμένα επιστρέφονται κάθε μέρα...γιατί απλά είναι χάλια κατασκευές. Και μένα μου έδωσαν δωρεάν, αλλά είναι στο πατάρι.

Τώρα αν εσύ θες να το παίξεις έξυπνος, απλά δεν θα ρώταγες. Ξέρεις τις διαθέσιμες επιλογές σου από ΟΤΕ.

Ασύρματα Modems

› Baudtec TW263R4-B1 ISDN

› Sagem F@st 2444 ISDN

› Sagem F@st 2404 PSTN

› Thomson TG585 v7 ISDN

› Thomson TG585 v7 PSTN

› T&W matr-X 4EW PSTN

› Baudtec TW263R4-A1 PSTN

Ενσύρματα Modems

› Sagem F@st 1201v2 PSTN

› Comtrend CT-5611T PSTN

› BAUTEC modem router Infinity ISDN

› BAUTEC modem router Infinity PSTN

› THOMSON ST 536 v6 PSTN

Και αφού θες και άποψη, μόνο το Thompson είναι μια επιλογή! Τα άλλα είναι σαβούρες...

PS. Δεν έχω λόγο να ανεβάσω το post count μου, έχω ήδη αρκετά! Φρόντιζε άλλη φορά να κατανοείς το λόγο που στα γράφει κάποιος, και όχι να θίγεσαι!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά ευχαριστώ για την αναμενόμενη αυτή τη φορά απάντηση.

Εν συνεχεία δεν προσβλήθηκα, αλλά είναι τουλάχιστον αστείο, να ρωτάω ουσιαστικά ποια είναι η καλύτερη δωρεάν συσκευή για να ζητήσω και παίρνω την απάντηση που είδα.

Δε μου είπες να τα σκάσω; Τότε με το "να πάρεις extra δεν τη σκέφτεσαι" τί εννοούσες για να καταλάβω;

Επίσης η απάντησή σου "Την επιλογή να μείνεις με αυτό που είσαι ή να πάρεις extra δεν τη σκέφτεσαι?" δε νομίζω να διευκρινίζει αυτό που είπες, πως "ό, τι και να πάρεις (γιατί κάτι θα πάρω) δεν θα είναι αξιόπιστο". Αυτό τώρα το είπες. Χρήσιμη πρόσθετη πληροφορία μεν αλλά επί της παρούσης άλλο είναι το θέμα μου.

Ούτε έξυπνος το παίζω, γι' αυτό ρωτάω άλλωστε: Μου δίνουν τζάμπα συσκευή, μπορείς να με βοηθήσεις να επιλέξω την καλύτερη δυνατή σύμφωνα με αυτά που θέλω ή όχι;

Aν όχι καλύτερα μην απαντάς. Αυτά. Και καλύτερα μη συνεχιστεί το offtopic από κανέναν γιατί άλλο είναι το ζήτημα. Διαδικτυακά μαθήματα λογικής νομίζω δεν είχει όρεξη κανείς να κάνει. Αν θέλεις κάτι να μου πεις επί αυτού σε προσωπικό μήνυμα καλύτερα - να μην ξεφτιλίσουμε κι άλλο το θέμα. Ευχαριστώ.

Υ.Γ.: @ racer δε μπαίνω καν στον κόπο να απαντήσω.

Link to comment
Share on other sites

...τα μονα οικονομικά modem/router που παίζουν σωστά και απροβλημάτιστα στη Ελλάδα ειναι τα speedtouch κανένα άλλο, μετά πάς σε άλλη κατήγορια όπως Vigor, Cisco κ.τ.λ ;)

...οπότε εγώ πάλι το 585 v7 θα έπερνα!

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον Μόρτη...Επειδή τα είχα δουλέψει όταν έκανα την πρακτικη μ στον οτε..Απλά πολλές φορές ζεστενόταν υπερβολικά κ έκανε τα δικά του...γ αυτό και το γυρίσαμε ανάποδα ώστε να παίρνει αέρα απο τις τρυπίτσες...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα το ασύρματο router Baudtec pstn/tw236r4-a2, δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορεί να έχει κάποιος απο ενα router. Μια χαρά μου δουλεύει απροβλημάτιστα και στο ενσύρματο και στο ασύρματο κομμάτι. Και ούτε ζεσταίνετε καθόλου.

Μόνο που δεν ίσχυε η προσφορά τον Ιανουάριο για τζάμπα router και τσόνταρα απο την τσέπη μου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το θέμα, ότι από ένα router δεν περιμένεις απλά να συνδέεσαι στο διαδίκτυο, ενσύρματα και ασύρματα, αλλά να έχεις και την απαραίτητη ασφάλεια, τις απαραίτητες δυνατότητες να ανοίγεις και να κλείνεις πράγματα, να σου δίνει τα reports που πρέπει να δείς, να μπορείς να στήσεις VPN κτλ κτλ!

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Σίγουρα μ' ενδιαφέρει η ασφάλεια, ports και καταγραφές συστήματος αλλά τίποτα ιδιαίτερο δε χρειάζομαι εγώ - Online Gaming και surfαροκατεβάσματα - αυτή είναι η χρήση μου.

Επίσης να αναφέρω πως το Thomson TG585v7 το έχω ήδη στα χέρια μου (από κάποιον που δεν το ήθελε) οπότε μ' ενδιαφέρει να μάθω ποιο από τα υπόλοιπα που προσφέρει ο ΟΤΕ να ζητήσω. Μην έχω 2 ίδια - κρίμα είναι.

Link to comment
Share on other sites

Από ΟΤΕ μόνο το Sagem 2404...

Μάλιστα ενδιαφέρουσα άποψη. Και το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι (κι από άλλα forums) προτιμούν πρώτα το Thomson, κατόπιν το Baudtec και τελευταίο το Sagem που αναφέρεις εσύ. Ευχαριστώ για την απάντηση σου - θα την έχω στα υπ' όψιν.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα 29/4, όπως μου είχαν πει εδώ και 10 μέρες, πως ήταν προγραμματισμένο, ήρθε το modem-router. Όταν με πήρε η υπάλληλος του ΟΤΕ της ζήτησα να μου στείλουν το Baudtec ή το Sagem, γιατί το Thomson TG585 v7 το έχω ήδη. Έτσι κι έγινε: Baudtec TW263R4 - A2/B2. Θα το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες και θα επανέλθω με εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now