Boton

Intel Sandy Bridge 32nm: Η νέα αρχιτεκτονική για το νέο socket 1155.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Sandy Bridge 32nm: Η νέα αρχιτεκτονική για το νέο socket 1155.]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα γενιά chipset την οποία η Intel αρέσκεται να την αποκαλεί ως chipset σειράς 6, έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2011 και θα υποστηρίζει το socket 1155. H Intel ήθελε να το κρατήσει μυστικό και και εσείς εύκολα να φανταστείτε ότι θα χρειαστείτε μια νέα μητρική για την νέα αρχιτεκτονική Sandy Bridge των 32nm, απλά όπως ένα νέο chip απαιτεί ένα νέο chipset.

Το ιδιαίτερα απογοητευτικό κομμάτι είναι ότι το νέο αυτό chipset θα υποστηρίζει μόνο USB 2.0 και θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 από αυτά, αλλά για το USB 3.0 θα πρέπει να προσθέσετε ένα επιπλέον εξωτερικό chip, το οποίο είναι το μόνο που έχει αναφέρει η Intel.

Επίσης η Intel σχεδιάζει την σειρά Q, που θα ηγείται από τα Q67 και Q65, chipset ειδικά για την κατηγορία business συστημάτων, το B65 για την κατηγορία business transactional και επιπλέον δύο chipset απλά επονομαζόμενα ως H67 και P67.

Link to comment
Share on other sites

Για αποτυχημένη πλατφόρμα μου ακούγεται που είχε "παγώσει" για λίγο διάστημα, και τώρα την βγάζουν στην φόρα. Μόνο που έχει outdated features όπως λες, με το USB 2.0

Link to comment
Share on other sites

Λαλακίες μου φαίνεται. Οι cpu 775 είναι κάτω απο τα HS και τους βγάλανε σε 1156 package για να βγάζουν ένα ποδαράκι κάθε χρόνο για νέο προιόν. lol

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now