WebHunter

Intel Lyndonville: Οι επερχόμενοι SSD από την Intel

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lyndonville: Οι επερχόμενοι SSD από την Intel]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Οι δίσκοι Solid State έκαναν την εμφάνιση τους στην μαζική αγορά σχετικά πρόσφατα κηρύσσοντας επιδόσεις, αξιοπιστία, αθόρυβη και μειωμένης κατανάλωσης λειτουργία. Μετά από αρκετές προσπάθειες από διάφορους κατασκευαστές, η Intel αποφάσισε να ενσωματωθεί στο χορό που είχε ξεκινήσει με τα αποτελέσματα που όλοι σας πάνω κάτω γνωρίζετε. Σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλής SSD αποτελεί ο X25-M, ωστόσο όσοι έχετε δοκιμάσει τον Χ25-Ε ακόμα ψάχνετε για ικανό αντικαταστάτη, χωρίς φως στο τούνελ … τουλάχιστον για σήμερα! Οι ταχύτητες της τάξεως των 250 MB/sec σε ανάγνωση και 170 MB/sec, όπως και τα πολύ μεγάλα IOPS τον έκαναν έναν από τους πιο γρήγορους δίσκους στην αγορά με χωρητικότητες των 32 και 64 GB.

Βέβαια, οι ανάγκες των χρηστών (και πρώτου του jax7480) για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες και συνάμα αυξημένη χωρητικότητα για όλα τους τα δεδομένα οδήγησαν την Intel να πάρει επιτέλους την απόφαση και να δημιουργήσει καινούριους Solid State Disks, αυτή τη φορά κατασκευασμένους με λιθογραφική μέθοδο των 25 nm. H νέα σειρά Lyndonville έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2011 και θα φέρει δίσκους βασισμένους σε μνήμες MCL (Multi-level cell) με χωρητικότητες των 100, 200 και 400 GB προσφέροντας τις απαράμιλλες επιδόσεις που την έχουν καθιερώσει τους τωρινούς δίσκους. Αναμονή μέχρι τότε, θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο!

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

Θα προτιμουσα και μια εκδοση των 50GB ωστε να παρω μια 4αδα γιατι ο 100αρης λογικα θα εχει τιμη που θα τσουζει. Μην καταξοδευτουμε κιολας.

Επισης αν δεν βγαλουν ICH11R με SATA 6GB/s και οριο στο Raid0 στα 2GByte/s τι να τους κανω τους νεους δισκους?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now