George_o/c

Intel Atom: Διπύρηνοι N5x0 επεξεργαστές μες στο Q2 2010

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Atom: Διπύρηνοι N5x0 επεξεργαστές μες στο Q2 2010]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Οι φήμες που ήθελαν την Intel να κατασκευάζει τους πρώτους διπύρηνους επεξεργαστές Atom για netbooks, ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν χθες από τον Paul Otellini - CEO της Intel. Ο κύριος Otellini δήλωσε ότι: "Το επόμενο καινοτόμο βημα στους επεξεργαστές Atom είναι οι δύο πυρήνες. Τα dual-core Atom N5x0 chips θα κυκλοφορήσουν μες στο Q2 2010 για να προσφέρουν την αναγκαία επιπρόσθετη επεξεργαστική δύναμη στην αγορά των netbooks".

Με την κυκλοφορία της πλατφόρμας Pine Trail, η αυτονομία των netbooks αυξήθηκε κατακόρυφα. Το μόνο λοιπόν που έλειπε ήταν η κινητήρια δύναμη ώστε να μπορούν να τρέχουν απροβλημάτιστα σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή. Δυστυχώς η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών παραμένει ως έχειν, οπότε είναι σίγουρο ότι αρκετοί κατασκευαστές θα προχωρήσουν σε υλοποιήσεις που θα περιλαμβάνουν τους καινούριους Atom N5x0 και κάρτα γραφικών ION. Αναμείνατε στις οθόνες σας για περαιτέρω εξελίξεις!

Link to comment
Share on other sites

μα ετσι και αλλιως υπαρχουν διπυρινοι atom επεξεργαστες εδω και 2 χρονια οποτε μαλλον μιλανε για 2 πυρηνες μαζι και οχι χωριστα οπως ειναι αυτοι που υπαρχουν τωρα.

Link to comment
Share on other sites

Δυο πυρήνες μαζί, και θα είναι οι πρώτοι που θα μπούν σε netbooks και nettops! Κατά τα άλλα έχουμε διπύρηνους, όπως τα λέει ο από πάνω.

Εγώ ακόμα θέλω να δω AMD, με Neo και ATi graphics = 10 Watt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now