George_o/c

ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Sun Electronics, PNY & NVIDIA: Σεμινάριο PNY NVIDIA Quadro στην Αθήνα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Sun Electronics, PNY & NVIDIA: Σεμινάριο PNY NVIDIA Quadro στην Αθήνα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354b7ee9c46d586.jpg[/NEWS_IMG]Το Computing School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τη Sun Electronics, την PNY και την NVIDIA διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Βελτιστοποιήστε τη Δημιουργικότητα & την Παραγωγικότητά σας με NVIDIA Quadro από την PNY". Ομιλητής θα είναι ο Raphael Berthelot, Sales Manager της PNY Southern Europe - Professional Solutions. Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 22 Απριλίου στο Lecture Theatre του Mediterranean College. Βρίσκεται στην οδό Πατησίων 107 & Πελλήνης 8. Η είσοδος είναι ελεύθερη, οπότε μπορείτε να βρίσκεστε όλοι εκεί και να κατανοήσετε καλύτερα για ποιο λόγο οι Quadro θεωρούνται μακράν οι καλύτερες κάρτες γραφικών για επαγγελματίες. Οι δηλώσεις για δωρεάν είσοδο γίνονται στο τηλέφωνο 210 5279500 ή στον διαδικτυακό τόπο XINIS EDU FESTIVAL 2010, στην ενότητα Free Tickets.

Αν θέλετε να δείτε χειροπιαστά αποτελέσματα των NVIDIA Quadro δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα σχετικά reviews του HWBOX.gr:

http://www.hwbox.gr/reviews/5806-pny-nvidia-quadro-fx-580-review.html

http://www.hwbox.gr/reviews/4896-parousiasi-pny-nvidia-quadro-fx-4800-a.html

[img_ALT=ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Sun Electronics, PNY & NVIDIA: Σεμινάριο PNY NVIDIA Quadro στην Αθήνα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bc56557b7611.jpg[/img_ALT]

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Αξιότιμοι συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σεμινάριο με τίτλο «Βελτιστοποιήστε τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητά σας με Nvidia Quadro από την PNY» που ήταν προγραμματισμένο για Πέμπτη 22/4/2010, ακυρώνεται, καθώς ο κεντρικός ομιλητής, κ.Raphael Berthelot δεν μπορεί να παραστεί, λόγω των σημαντικών περιορισμών που προκαλούνται στην εναέρια κυκλοφορία από το νέφος ηφαιστειακής στάχτης που καλύπτει μεγάλο μέρος της Ευρώπης.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Γκάγκας

I.T. Department

Το mail που μου στείλανε !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now