George_o/c

Πρώτο τρίμηνο του 2010: 24.2% αύξηση στην αγορά PCs σε σχέση με πέρισυ!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πρώτο τρίμηνο του 2010: 24.2% αύξηση στην αγορά PCs σε σχέση με πέρισυ!]http://reviews.hwbox.gr/news/economic.jpg[/NEWS_IMG]Σύμφωνα με την τελευταία παγκοσμίου εύρους έρευνα του IDC, οι πρώτοι τρεις μήνες του 2010 ήταν ιδιαίτερα ελπιδοφόροι και προσοδοφόροι για την βιομηχανία ηλεκτρονικών υπολογιστών, μιας και τα PC Shipments έφτασαν τα 79.1 εκατομμύρια κομμάτια! Για να μην ανατρέχετε σε παλιότερα στατιστικά στοιχεία, αναφέρουμε ότι σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2009, έχουμε μια αύξηση της τάξεως του 24.2%. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ομολογουμένως και τόσο αναμενόμενα, όμως από ότι φαίνεται οι πωλήσεις τόσο των desktop όσο και των φορητών personal computers ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Στο Q1 2010, η Hewlett-Packard παρέμεινε στην κορυφή των PC shipments με 15.6 εκατομμύρια κομμάτια, καταλαμβάνοντας αισίως σχεδόν το 1/5 της παγκόσμιας αγοράς! Δεύτερη έρχεται η Acer με 13.6% και τρίτη με εξαιρετικά μικρή διαφορά η Dell, με 13.5%. Το Top 5 συμπληρώνεται με την Lenovo (8.8%) και την Toshiba (4.6%).

Link to comment
Share on other sites

θα συμφωνουσα αν δεν διαφωνουσα...δεν νομιζω πως αγοραζει pc καποιος απλα για να περναει την ωρα οι υπολογιστες εχουν μπει πλεον στην καθημερινοτητα και χρειαζονται πλεον σε οποιαδηποτε επιχειρηση ακομα και στην πιο μικρη + οτι πολλες φορες ασυναισθητα οθουμαστε στην υπερκαταναλωση...Για παραδειγμα σε μια οικογενεια ειναι 4 ατομα και πολλες φορες οι υπολογιστες μεσα στο σπιτι ειναι 5 και 6

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now