George_o/c

ASUS Turbo Unlocker: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους Phenom II επεξεργαστές της AMD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS Turbo Unlocker: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τους Phenom II επεξεργαστές της AMD!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Όσοι PC Enthusiasts παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τους Phenom II X6 "Thuban" επεξεργαστές θα έχουν φυσικά ακουστά την τεχνολογία Turbo Core της AMD και το πως ακριβώς λειτουργεί. Συνοπτικά επιτρέπει στους τρεις πυρήνες ενός Phenom II X6 CPU να μπουν σε idle mode, ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιποι τρεις υπερχρονίζονται. Η Turbo Core Technology θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλες τις εφαρμογές που δεν εκμεταλλεύονται πλήρως τους έξι πυρήνες (η πλειοψηφία δηλαδή). Η ASUS όμως δήλωσε ότι δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με το performance boost του Turbo Core, οπότε κατασκεύασε μια δική της έκδοση που ακούει στο όνομα Turbo Unlocker.

Η Ταϊβανέζικη εταιρεία υπόσχεται 500MHz παραπάνω όταν χρησιμοποιείται ο ένας πυρήνας, 400MHz παραπάνω όταν χρησιμοποιούνται από δύο μέχρι τέσσερις πυρήνες και 200MHz όταν χρησιμοποιούνται όλοι οι πυρήνες. Και όλα αυτά χωρίς να ξεφεύγει ο επεξεργαστής από το αρχικό TDP! Η βελτίωση σε έναν Phenom II X2 555 BE είναι ίση με 10-12% και σε έναν Phenom II X6 ίση με 2-8%.

Το Turbo Unlocker θα λειτουργεί απροβλημάτιστα με όλες τις μητρικές της ASUS που βασίζονται στα AMD 890GX, 890FX, 880G και 870 Chipset. Ωστόσο αρκετά από τα μοντέλα θα χρειαστούν BIOS Upgrade για να υποστηρίξουν την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Link to comment
Share on other sites

οι πρωτες Asus με chipset 880G & 870 αναμενονται απο την επομενη εβδομαδα.

Πιο συγκεκριμενα...

M4A88TD-V EVO/USB3

M4A88TD-M EVO/USB3

M4A87TD EVO

M4A87TD/USB3

οι συγκεκριμενες δεν εχουν βγει ακομη στην ιστοσελιδα της Asus,αλλα φαινονται all around εξυπνες προτασεις εξοπλισμενες με το core unlocker ,Sata/USB 3 και αλλα καλουδια ¨-)

τιμες απο 109Ε-129Ε

απο αυριο θα τις δειτε ανεβασμενες και στην ιστοσελιδα του Πλαισιου.

Παραλληλα περιμενουμε και αντιστοιχα μοντελα απο gigabyte,MSI και Asrock μεχρι τελος του μηνα και καποιες απο αυτες τις εχουμε σηκωσει ηδη στην ιστοσελιδα μας.

Motherboards Chipset 880G - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now