WebHunter

Dell Thunder: Περισσότεροι παίκτες στην αγορά

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dell Thunder: Περισσότεροι παίκτες στην αγορά]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]Άμεσο ανταγωνισμό με την Apple σκοπεύει να ανοίξει ο γίγαντας της τεχνολογίας Dell, με την ανακοίνωση του νέου τους μοντέλου, Thunder. Μια ακόμα "έξυπνη" συσκευή κινητής τηλεφωνίας θα κάνει την εμφάνιση της λίγο πριν τις χειμερινές γιορτές του 2010 και ετοιμάζεται να σαρώσει την αγορά. Το νέο μοντέλο ακολουθεί πλέον τη μόδα του Android 2.1 και φυσικά διαθέτει απίστευτο σχεδιασμό και τεχνολογία με την υπογραφή της Dell.

Το βασικό λειτουργικό σύστημα του Thunder θα έρχεται κατευθείαν από τη Google, ωστόσο η Dell ετοιμάζει ένα δικό της UI (User Interface) με την ονομασία Stage. Σχεδιασμένο σε ένα πρωτοπόρο γυαλί με καμπύλι, ενσωματωνεί ασύρματη σύνδεση HSDPA 7.2 Mbps, WiFi και υποστήριξη για Flash της Adobe 10.1 . Διαθέτει οθόνη αφής OLED 4.1 ιντσών με φυσική ανάλυση 800x480 και φωτογραφική μηχανή με δυνατότητα αποτύπωσης 8 Mpixels, ενώ θα μπορεί να αναλάβει άμεσα την επεξεργασία βίντεο και εικόνας με ενσωματωμένες εφαρμογές χωρίς κόπο, μιας και κρύβει τον επεξεργαστή SnapDragon.

Προς το παρών οι πληροφορίες μας είναι ελάχιστες, ωστόσο πιστεύουμε σύντομα να διαθέτουμε κάτι παραπάνω από τα τυπικά, ώστε να κάνετε στον εαυτό σας το καλύτερο δώρο τα ερχόμενα Χριστούγεννα!

Link to comment
Share on other sites

Είναι το πρώτο mobile που βγάζει η Dell η κάνω λάθος?

Μάλλον θα είναι και αυτό τέλειο όπως και ότι βγάζει η ετερεία :D

Για να δούμε :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now