WebHunter

Lian Li PC-Q08B: Το νέο στολίδι για το σαλόνι σας

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian Li PC-Q08B: Το νέο στολίδι για το σαλόνι σας]http://reviews.hwbox.gr/news/lian_li.jpg[/NEWS_IMG]Ο χώρος του IT έχει αφήσει πλέον τις παλιότερες συνήθειες όπου οι κατασκευάστριες εταιρείες ανταγωνίζονταν η μια την άλλη για το ποια θα προσφέρει το ταχύτερο/καλύτερο και το πιο πρωτοποριακό προϊόν! Πλέον τα πράγματα αγγίζουν και το σχεδιαστικό κομμάτι από την οπτική γωνία της κομψότητας και της άρτιας λειτουργικότητας. Για να συμμετέχει κανείς σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να διαθέτει φαντασία, τεράστια γνώση και φυσικά την όρεξη να δίνει στον τελικό καταναλωτή αυτό που εκείνος χρειάζεται. Η Lian Li για μια ακόμα φορά αποκαλύπτει τη σοφία της και παρουσιάζει το PC-Q08B.

To Lian Li PC-Q08B αποτελεί ένα mini-ITX pc chassis που μπορεί να φιλοξενήσει ένα μικρό σύστημα HTPC στο σαλόνι σας, δίνοντας του ένα εναλλακτικό στυλ, χωρίς να προδίδεται η ταυτότητα του. Με διαστάσεις ου φτάνουν τα 227 (W) x 272 (H) x 345 (D) mm και βάρος που δεν ξεπερνά τα 2.75 KG, το μικρό αυτό case καταφέρνει να χωρέσει μια συσκευή 5.25”, μέχρι έξι συσκευές 3.5” με προστασία από κραδασμούς και κάρτες πλήρους μήκους! Καταφέρνει και ενσωματώνει δυο ανεμιστήρες, έναν 140 mm (με μπλε ή κόκκινο Led) στην πρόσοψη και έναν 120 mm στην οροφή.

Κυκλοφορεί άμεσα στις αποχρώσεις του μαύρου, του κόκκινου και του ασημί, ενώ η τιμή του έχει υπολογιστεί στα $119.99. Ένα μικρό κουτί αλουμινίου με τη φροντίδα της Lian Li έτοιμο να φιλοξενήσει τα σχέδια του media center σας!

Link to comment
Share on other sites

Χάθηκε να το βάλουν από την πίσω πλευρά το psu και από μπροστά την μητρική ?

Ωραίο κουτάκι πάντως έτσι όπως μας έχει συνηθίσει η Lian Li τα τελευταία χρονια.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now