George_o/c

Kingston HyperX 4GB 2000 MHz CL9 DDR3 KHX2000C9D3T1K2/4GX Review

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Kingston HyperX 4GB 2000 MHz CL9 DDR3 KHX2000C9D3T1K2/4GX Review]http://reviews.hwbox.gr/news/kingston.jpg[/NEWS_IMG]Η αγορά των μνημών RAM για ηλεκτρονικούς υπολογιστές ανέκαθεν είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Πολυάριθμες εταιρείες, πληθώρα προϊόντων υψηλής ποιότητας, σκληρός ανταγωνισμός και ιμπεριαλιστικές τιμολογιακές πολιτικές που διαδέχονταν η μία την άλλη με γοργούς ρυθμούς, ήταν και είναι κάποια από τα πιο γνώριμα στοιχεία της. Θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνεις στην κορυφή στον συγκεκριμένο τομέα, μιας και οι ανάγκες των επίδοξων αγοραστών ποικίλλουν, ειδικά στις μέρες μας που το overclocking έχει διαδοθεί παντού.

Παρόλα αυτά, δύσκολα βρίσκεις χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή που δεν γνωρίζει τι εστί το όνομα Kingston. Από το 1987 καθιερώθηκε στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού με αποτέλεσμα να φιγουράρει στα πρώτα ονόματα πωλήσεων.

Η Kingston έστειλε ένα από τα ταχύτερα DDR3 dual-channel Intel P55 HyperX Ram kits στο HWBOX.gr ώστε να δοκιμαστεί ενδελεχώς και έπειτα να παρουσιαστεί αναλυτικά. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Kingston HyperX 2x2GB 2000MHz CL9 kit!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now