Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus M4A89TD PRO: 6-core Support and 890FX ready]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]H επίσημη μέρα κυκλοφορίας των νέων επεξεργαστών της AMD, Thuban 6-core συνοδεύεται από την εμφάνιση των μητρικών με chipset 890FX και μια πληθώρα καινοτομιών! Σίγουρα από μια τέτοια μέρα δε θα μπορούσε να λείπει η Asus με τη νέα της μητρική ακριβώς προσαρμοσμένη στα μέτρα των νέων τεχνολογιών. Σας παρουσιάζουμε την M4A89TD PRO, που έρχεται σε ATX form factor, καθώς και αρκετές δυνατότητες που θα σας εκπλήξουν.

Η Asus M4A89TD PRO έρχεται με σχεδιασμό 6+2 ηλεκτρικών φάσεων, την υποστήριξη τεσσάρων θέσεων για μνήμες DDR3 με συχνότητα λειτουργίας 2000 MHz, δυο PCi-Express x16 για διατάξεις CrossFireX. Περαιτέρω, υποστηρίζει τις νέες τεχνολογίες όπως Core Unlocker και Turbo Unlocker για την ενεργοποίηση επιπλέον πυρήνων και την αύξηση των επιδόσεων σε απαιτητικές εφαρμογές. Στο σύστημα υπάρχουν έξι Sata 6.0 Gbps, Gigabit Ethernet, δυο USB 3.0 και ήχο 7.1 καναλιών.

Στα θετικά της μητρικής η Asus ενσωμάτωσε τις γνωστές της τεχνολογίες, όπως το Express Gate για τη άμεση πρόσβαση στο internet, το Turbo-V για αυξημένες λειτουργίες στο overclocking και το EPU για αυξημένη ενεργειακή αποδοτικότητα. Δυστυχώς για την ώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τιμή της, ωστόσο σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now