Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus P7F7-E WS Supercomputer: Η πολυ-μητρική έφτασε!]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Αναζητάτε μητρική για μηχάνημα υψηλών επιδόσεων και βρίσκεστε συνεχώς σε αναμονή; Η αναμονή τελειώνει σύντομα μιας και η Asus εγκαινιάζει άλλο ένα διαμάντι στο στόλο της κατασκευασμένη ειδικά για συστήμα workstations και απαιτητικούς χρήστες. Με μέγεθος ATX είναι ικανή να κρατήσει μέχρι και τέσσερις κάρτες γραφικών και να υποδεχτεί επεξεργαστές που απευθύνονται στο κοινό, αλλά και αυτούς που χρησιμοποιούνται σε συστήματα server. Σας παρουσιάζουμε την P7F7-E WS Supercomputer, μια υλοποιήση για πολλά γούστα!

Η P7F7-E WS Supercomputer βασίζεται σε το chipset Ibex Peak 3450, το οποίο διακρίνεται για την υποστήριξη επεξεργαστών με socket LGA 1156 τόσο mainstream, όπως: Core i3/i5/i7, όσο και server Xeon σειράς 3400. H ηλεκτρική σχεδίαση της βασίζεται σε ένα υβριδικό σύστημα 16+3 φάσεων VRM. μπορεί να στηρίξει μέχρι και έξι μνήμες DDR3 με συχνότητες λειτουργίας τα 2000 MHz και ενσωματώνει τέσσερις υποδοχές PCi-Express x16. Το σύνολο συμπληρώνει η ύπαρξη του chip της nVidia, NF200, προσφέροντας τη δυνατότητα για 2x & 3x SLi, καθώς και πλήρες CrossFireX με μέχρι τέσσερις κάρτες γραφικών.

[img_ALT=Asus P7F7-E WS Supercomputer]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bd8509d4f4d3.jpg[/img_ALT]

Οι καινοτομίες της, ωστόσο, δεν τελειώνουν εκεί μιας και υλοποιεί δυο υποδοχές Sata III (6.0 Gbps) και δυο USB 3.0 (5.0 Gbps)! Επιπλέον, διαθέτει διπλή θύρα Gigabit Ethernet, προσφέρει ήχο 7.1 καναλιών και έξι Sata 3.0 Gbps, μια θύρα FireWire και έξοδο γραφικών DVi. Τέλος, η μητρική ενσωματώνει τα γνωστά εργαλεία της Asus, όπως: EPU, TurboV EVO, GPU Boost & Express Gate, ωστόσο διαθέτει και διαγνωστικό LED με μια add-on κάρτα για debugging. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ήδη εν πλώ και σύντομα θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων προς 330?!

[img_ALT=Asus P7F7-E WS Supercomputer]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354bd8509d5ebb9.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

σε καμια δεκαρια ημερες στα 330? αναμενεται.

Φαινεται πραγματικα καλο κομματι με πολλες workstation προεκτασεις στην λειτουργια της και ηδη απο το Β2Β τμημα της εταιρειας εχω 4 συναδελφους που θα την χτυπησουν...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now