AMDnord

Η AMD ανακοίνωσε την ATI FirePro RG220

Recommended Posts

[news_img=Η AMD ανακοίνωσε την ATI FirePro RG220]http://reviews.hwbox.gr/news/ati.jpg[/news_img]Η AMD ανακοίνωσε μια νέα κάρτα γραφικών η οποία έχει στόχο τους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου και τους χρήστες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Η νέα κάρτα λοιπόν ονομάζεται ATI FirePro RG220 και οποία διαθέτει δύο εξόδους Ethernet και μια DVI, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την τεχνολογία PCoIP.

Η FirePro RG220 είναι συμβατή με τα πρότυπα DirectX 10.1 και OpenGL 2.1, διαθέτει 512MB μνήμης, κατανάλωση που αγγίζει τα 35W, ένα παθητικό σύστημα ψύξης και καλύπτεται από τρία χρόνια εγγύηση.

"Οι περιορισμοί κατανάλωσης ενέργειας σε πολυσύχναστα κτίρια γραφείων προκαλεί πονοκεφάλους στους IT managers που προσπαθούν να βρουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ της ενεργειακής απόδοσης και της απόδοσης του συστήματος", δήλωσε ο Janet Matsuda, Διευθυντής επαγγελματικών γραφικών στην AMD. "Η ATI FirePro RG220 μπορεί να είναι μέρος μιας ασφαλούς και εύκολης λύσης για την διαχείριση και είναι διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις που την έχουν πραγματικά ανάγκη."

Η ΑMD ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή της ATI FirePro RG220.

ATI FirePro RG220

[img_alt=Η AMD ανακοίνωσε την ATI FirePro RG220]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/2304be118323a1fb.jpg[/img_alt]

Διαβάστε περισσότερα εδω. . .

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now