George_o/c

Akasa Venom CPU Cooler: Η Akasa ξανά στο παιχνίδι

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Akasa Venom CPU Cooler: Η Akasa ξανά στο παιχνίδι]http://reviews.hwbox.gr/news/akasa.jpg[/NEWS_IMG]Καιρό είχαμε να δούμε την Akasa στον γνώριμο ρόλο της και σήμερα μόλις ανακοίνωσε μια νέα ψύκτρα για επεξεργαστές, ονόματι Venom. Με κωδική ονομασία AK-CCX-4002HP, διαστάσεις 120 x 96 x 160 χιλιοστά και βάρος 805 γραμμάρια, η Venom φιλοδοξεί να αναρτηθεί στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. Είναι κατάλληλα επανδρωμένη με τέσσερα νικελωμένα 8mm heatpipes, 45 αλουμινένια πτερύγια και έναν 120mm υδροδυναμικό Viper ανεμιστήρα, ώστε να ψύξει επαρκώς οποιονδήποτε επεξεργαστή. Ο ανεμιστήρας λειτουργεί σε ευρύ φάσμα στροφών ανά λεπτό (600 - 1900RPM), παράγοντας θόρυβο 6.9 - 28.6 dBA.

Απευθύνεται στις πλατφόρμες Intel LGA775/1156/1366 και AMD Socket 939/AM2/AM2+/AM3 και αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στα τέλη του μήνα.

[img_ALT=Akasa Venom CPU Cooler: Η Akasa ξανά στο παιχνίδι]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614be2920ab21cd.jpg[/img_alt]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως πρόκειται για λάθος στη μετάφραση. Το υδροδυναμικό αναφέρεται στο ρουλεμάν του ανεμιστήρα, τουλάχιστον απ' ό,τι καταλαβαίνω διαβάζοντας το αρχικό.

Link to comment
Share on other sites

Αναφέρεται στον μηχανισμό (εν μέρη) και κυρίως στο σχήμα της φτερωτής. Τα πτερύγια της είναι φτιαγμένα με τέτοιες γωνίες που να προσφέρουν την μέγιστη απόδοση, για την ροή αέρα που υπάρχει γύρω από τον ανεμιστήρα σε συνθήκες case ή τελείως εκτός κουτιού. Αναφέρεται ως υδροδυναμικό, μιας και ο αέρας που μας περιβάλλει στην επιστημονική κοινότητα περιγράφεται ως ρευστό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now