WebHunter

Western Digital: The magic of sharing

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Western Digital: The magic of sharing]http://reviews.hwbox.gr/news/western_digital.jpg[/NEWS_IMG]Οι εποχές όπου σώζαμε τα καθημερινά μας αρχεία σε δισκέτες, εμφανίζαμε αναλογικά films και τυπώναμε τις φωτογραφίες μας έχουν προ πολλού περάσει και ξεχαστεί, ενώ όλα έχουν γίνει ψηφιακά. Το κινητό μας τηλέφωνο, ο υπολογιστής, ακόμα και το mp3 player διαθέτουν αρκετά αρχεία που σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε ανά πάσα στιγμή μαζί μας. Η Western Digital προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε συνεργασία με τα προϊόντα της Apple, iPhone, iPad και iPod, και μάλιστα δωρεάν. Είστε έτοιμοι να προβάλλετε τα αρχεία σας από την φορητή σας συσκευή ασύρματα, χωρίς να τα έχετε καν μαζί σας;

Με την ανάπτυξη των συσκευών NAS (Network Attached Storage), ολοένα και περισσότεροι χρήστες επενδύουν στο να έχουν στην κατοχή τους μια ολοκληρωμένη αποθήκη, η οποία θα είναι προσπελάσιμη από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου με ασφάλεια. Η WD την κάνει τώρα προσπελάσιμη και από φορητή συσκευή (iPhone/iPod/iPad) μέσω της δωρεάν υπηρεσίας MioNet και της κατάλληλης εφαρμογής για τη συσκευή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι κάνετε έναν λογαριασμό και να κατεβάσετε την εφαρμογή από το κατάστημα της Apple!

Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει σε κάποια από τις δικτυακές συσκευές της Western Digital, με απόλυτη ασφάλεια και φυσικά όλα φτιαγμένα κατάλληλα για την Apple συσκευή. Μέσα από το WD Photo app μπορείτε να προβάλλετε φωτογραφίες από όλους τους φακέλους σας, να κάνετε αναζήτηση και να τις μοιραστείτε περαιτέρω. Όλα αυτά γίνονται μέσω μιας σύνδεσης WiFi ή του 3G δικτύου το παρόχου σας. Οι συμβατές συσκευές της WD είναι οι σειρές: My Book Edition Ι & ΙΙ, και ShareSpace!

[img_ALT=Western Digital: The magic of sharing]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354be51c7c9788b.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Western Digital: The magic of sharing]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354be51c7c638ad.jpg[/img_ALT]

Μια επιπλέον έκπληξη που μας ετοίμασε η Western Digital για σήμερα έχει να κάνει περισσότερα με τα ελληνικά δεδομένα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Με το σκοπό αυτό, λάνσαρε δικτυακό τόπο γραμμένο στα ελληνικά, ώστε να μπορεί ο καθένας να μαθαίνει για τις νέες εξελίξεις και τα καινούρια προϊόντα της.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now