George_o/c

Transcend JetFlash V Series: Μοντέρνα USB 2.0 drives @ 32MB/s

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Transcend JetFlash V Series: Μοντέρνα USB 2.0 drives @ 32MB/s]http://reviews.hwbox.gr/news/transcend.jpg[/NEWS_IMG]Ευελπιστώντας να εδραιωθεί στην αγορά των usb sticks, η Transcend κυκλοφόρησε τα καινούρια JetFlash V Series flash dirves. Όπως βλέπετε στην φωτογραφία που ακολουθεί, τα JetFlash 530 έρχονται χωρίς καπάκι, ενώ οι διαστάσεις τους είναι εξαιρετικά μικρές (63.1 x 21 x 8.8 χιλιοστά). Διαθέσιμα σε χωρητικότητες που αγγίζουν και τα 32GB, έρχονται σε άσπρο χρώμα με μοντέρνο φινίρισμα glossy, είναι συμβατά με τα πρότυπα USB 2.0/1.1 και δύναται να πιάσουν ταχύτητες 32MB/s και 16MB/s σε λειτουργίες ανάγνωσης και εγγραφής αντίστοιχα. Οι τιμές για τα 2/4/8/16/32GB JetFlash 530 drives ανέρχονται στα 8/11/18/34/68? (περίπου).

[img_ALT=Transcend JetFlash V Series: Μοντέρνα USB 2.0 drives @ 32MB/s]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614beb7c5a7c8a9.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Μόλις το έψαξα λίγο παραπάνω και είναι ψιλομούφα. Αν κυττάξει κανείς στο site της Transcend:

Welcome to Transcend Website - JetFlash?530

θα δει ότι μόνο το μοντέλο με τα 32 GB πιάνει(στα χαρτιά τουλάχιστον) αυτές τις ταχύτητες. Και για παράδειγμα εγώ διατεθειμένος να δώσω κανένα 70άρι(ή και περισσότερο στο Ελλάντα) για ένα flashaki δεν είμαι.

Link to comment
Share on other sites

Η μοναδική νέα τεχνολογία που έχουν να δείξουν τα USB πρός το παρόν έιναι τα TLC ICs απο Samsung και Toshiba, αλλά έιναι value for money και όχι κάτι extreme.

Συνεπώς, τεχνολογικά δεν αναμένουμε κάτι γαμάουα, σχεδιαστικά σε λίγο καιρό όλα θα έιναι ίδια απο όλες τις εταιρίες (αυτά τα Transcend μοιάζουν πολύ με Sandisk).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now