panos444

αργοπορεία specialtech.co.uk

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους!έχω κάνει παραγγελεία από αυτό το site εδώ και 18μέρες και ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτα!!έχω πληρώσει μέσω paypal και επέλεξα παράδοση 3-5 ημερών. έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μου είπαν να είμαι "υπομονετικός". το θέμα είναι ότι το ξεχείλωσαν με την καθυστέρηση και επίσης ενώ όλα υπήρχαν άμμεσα διαθέσιμα έκαναν 3μέρες να συγκεντρώσουν την παραγγελεία μου,η οποία ήταν 100λίρες(τίποτα το πολύ μεγάλο δηλαδή). τώρα εκτός από υπομονή η οποία εξαντλήται μπορώ να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω η κάτι τέτοιο? πριν κάνα δυο μήνες είχα παραγγείλει από το chilled pc και με την μεταφορική 5-10 μέρες μου τα φέραν σε 8μέρες(μαζί με σ/κ). αυτά τα ολίγα!σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!

Link to comment
Share on other sites

ξέρεις με ποιον συνεργάζονται εδώ στην ελλάδα?με royal mail σου στείλανε και σένα??ξέρει κανένας άλλος με ποιον συνεργάζεται εδώ η royal mail?

Link to comment
Share on other sites

Η royal mail ειναι τα αντιστοιχα ελτα της βρετανιας οποτε και εδω με τα ελτα θα σου ερθει.για παρτους αυριο το πρωι ενα τηλ.

Link to comment
Share on other sites

Your item, posted on 05/05/10 with reference ********* has been passed to the overseas postal service for delivery in GREECE.

αυτό μου γράφει απο την πρώτη μέρα αποστολής στο site της royal mail..το θέμα είναι ότι σε ποιο απόλα τα καταστήματα να πάω,αυτοί το βλέπουν που βρίσκεται το δέμα και ας μην είναι δικός τους κωδικός??

edit: και που τους παίρνω τηλ (σύμφωνα με το site αυτά τα καταστήματα που ΠΡΕΠΕΙ αυτή την ώρα να είναι ανοιχτά) στα ελτά τα τηλέφωνα είναι κατεβασμένα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

περιεργο.10 μερες κανανε σε εμενα.μαλλον το εγιαφιαλογιοκουρ φταιει...

αύριο που δεν έχουμε σχολή θα τους πάρει και θα τους σηκώσει..είναι ελλάδα το δέμα μία βδομάδα..εκανα αναζήτηση στα ελτα..

Link to comment
Share on other sites

τραγικο... και πως εμαθες οτι ειναι στα ελτα αλλα οχι καπου συγκεκριμενα??

μου είπε εδώ ένα παιδί ότι είναι με ελτά και έβαλα τον κωδικό στα ελτά και έβλεπα πόσες βόλτες έχει κάνει!!!μιλαμε ότι έχει π[άει σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά καταστήματα πριν αγνοηθούν τα σημεία ζωής του!!!

Link to comment
Share on other sites

για κωδικο χρησιμοποιησες αυτο που εχεις κανει με αστερακια σωστα?? εβαλες αυτο στα ελτα κ το βρηκες?

ναι αυτό!με τον ίδιο κωδικό ψάχναν και αυτοί στα ελτά και το "βρήκαν"!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now