George_o/c

Lian Li PC-60FNWX, PC-7FNWX & PC-8NWX: For Gamers/Modders/Enthusiasts!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Lian Li PC-60FNWX, PC-7FNWX & PC-8NWX: For Gamers/Modders/Enthusiasts!]http://reviews.hwbox.gr/news/lian_li.jpg[/NEWS_IMG]Η μανιώδης κατακτητική πολιτική που διακατέχει τώρα τελευταία την Lian Li, πραγματικά θεωρείται από πολλούς ανεξήγητο φαινόμενο. Συνήθως κρατούσε πιο ήρεμη/ταπεινή στάση και ανακοίνωνε τα κουτιά της χωρίς πολλά-πολλά, όμως εδώ και περίπου ένα μήνα λανσάρει κατά μέσο όρο τέσσερα κουτιά την εβδομάδα. Σήμερα, την τιμητική τους είχαν τα μαύρα PC-60FNWX, PC7FNWX και PC-8NWX. Απευθυνόμενα στο καταναλωτικό κοινό των enthusiasts, των gamers αλλά και των modders, τα αλουμινένια pc cases έρχονται πανέτοιμα να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο σας.

Τόσο το PC-60FNWX όσο και το PC-7FNWX έχουν διαστάσεις 210 x 470 x 490 χιλιοστά και ζυγίζουν 5.5 κιλά. Καλούνται να τιθασεύσουν πέντε 5.25" bays, μεγάλο side window, I/O panel στο πάνω μέρος με Audio/eSATA/USB3 ports, tool-less mounting σύστημα για τα οπτικά μέσα, τους σκληρούς δίσκους και τις κάρτες PCI, όπως επίσης και δύο ανεμιστήρες - ένας 120mm πίσω και ένας 140mm με μπλε LED μπορστά. Η μόνη διαφορά των δύο είναι το κάτω μέρος του μπροστινού panel... Το PC-8NWX από την άλλη, είναι λιγάκι μικρότερο (210 x 450 x 490), αντί για πέντε έχει τέσσερα 5.25" drive bays, I/O ports μπροστά και διαφορετικό front panel.

Οι τιμές τους ανέρχονται στα $199, $199 και $169 αντίστοιχα (χωρίς ΦΠΑ).

[img_ALT=Lian Li PC-60FNWX, PC-7FNWX & PC-8NWX: For Gamers/Modders/Enthusiasts!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bf67cf848a23.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian Li PC-60FNWX, PC-7FNWX & PC-8NWX: For Gamers/Modders/Enthusiasts!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bf67cf861c3e.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Lian Li PC-60FNWX, PC-7FNWX & PC-8NWX: For Gamers/Modders/Enthusiasts!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bf67cf87ba35.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Το επόμενό μου κουτί!!Το PC-7FNWX!:-D

Τσιμπημένες οι τιμές στο preodrer τώρα βέβαια.Μπορεί να χτυπάνε και 250? χωρίς αποστολή αλλά ας ελπίσω πως μέχρι τον Αύγουστο που θα το πάρω θα έχουν στρώσει και δεν θα σκάσω περισσότερα από 180?.Αν και κάτι ετοιμάζω για αποστολή από Αμερική.Άμα κάτσει καλά μπορεί να μου βγεί και 150? με αποστολή.

Link to comment
Share on other sites

Φυσιολογικά να λανσάρει κατά μέσο όρο τέσσερα κουτιά την εβδομάδα αφού έιναι όλα ίδια και αλλάζει μόνο το παράθυρο και οι γρίλιες στο Front Panel :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now