George_o/c

Gainward GeForce GTX 470 Golden Sample: Έχει και το όνομα και τη χάρη!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gainward GeForce GTX 470 Golden Sample: Έχει και το όνομα και τη χάρη!]http://reviews.hwbox.gr/news/gainward.jpg[/NEWS_IMG]Η Gainward, μια από τις μεγαλύτερες συνεργάτιδες εταιρείες της NVIDIA, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ακόμα μίας GF100-based κάρτας γραφικών, ονόματι GeForce GTX 470 Golden Sample. Η συγκεκριμένη έρχεται με αρκετά παραμετροποιημένο PCB και custom ψύκτρα για να παραμένουν οι θερμοκρασίες σε χαμηλά επίπεδα, ενώ είναι ήδη υπερχρονισμένη από το εργοστάσιο προκειμένου να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις σε gaming και benchmarking.

Ουσιαστικά βασίζεται στην GTX 470 GOOD Edition που παρουσιάστηκε περίπου ένα μήνα πριν. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει πιο μακρύ PCB σε σχέση με το reference μοντέλο (κατά 2.5 εκατοστά περίπου), low-ESR solid-state OS-CON capacitors ώστε το ρεύμα να φιλτράρεται καλύτερα, θύρες εξόδου dual DVI/HDMI 1.3a/DisplayPort και dual-slot "hybrid" cooler. Το τελευταίο, είναι εξοπλισμένο με χάλκινα heatpipes διαμέτρου έξι χιλιοστών, χάλκινη βάση και δύο 80mm double-ball-bearing ανεμιστήρες.

Οι χρονισμοί της 1280MB Gainward GeForce GTX 470 Golden Sample ανέρχονται στα 650/1301/3400MHz για Πυρήνα/Shaders/Μνήμη αντίστοιχα. Αρκεί μόνο να υπενθυμίσουμε ότι οι εργοστασιακές συχνότητες λειτουργίας είναι στα 607/1215/3348MHz, οπότε η αύξηση θεωρείται σεβαστή.

[img_ALT=Gainward GeForce GTX 470 Golden Sample: Έχει και το όνομα και τη χάρη!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c012b8f22ee3.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now