George_o/c

Computex 2010: A-Data Horus - Ο ανταγωνισμός στην αγορά PSUs αυξάνεται κατακόρυφα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Computex 2010: A-Data Horus - Ο ανταγωνισμός στην αγορά PSUs αυξάνεται κατακόρυφα!]http://reviews.hwbox.gr/news/a-data.jpg[/NEWS_IMG]Τα τελευταία τρία περίπου χρόνια, παρατηρεί κανείς ότι δεν είναι λίγες οι εταιρείες που επιλέγουν να δραστηριοποιηθούν και σε τομείς εντελώς διαφορετικούς από τον αρχικό κλάδο ενασχόλησης. Η κίνηση αυτή σίγουρα εμπεριέχει ρίσκο αφού το τελικό αποτέλεσμα αρκετές φορές διαφέρει από τα εικονικά results των οικονομικών αναλύσεων. Η A-Data ένιωσε ότι έφτασε η στιγμή για ακόμα μία "μετακόμιση", αυτή την φορά στον τομέα των τροφοδοτικών. Τα εγκαίνια γίνονται με την σειρά Horus, που περιλαμβάνει ισχυρά power supplies έτοιμα να ικανοποιήσουν τις οποιεσδήποτε απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού - είτε μιλάμε για overclockers, είτε για gamers ή για enthusiasts.

Η ισχύς με την οποία υπόσχονται να τροφοδοτήσουν τους υπολογιστές των επίδοξων αγοραστών ξεκινά από 550W, 650W, 750W και καταλήγει στα 850W και 1200W. Τα A-Data Horus κάνουν χρήση 100% Ιαπωνικών πυκνωτών, ενώ παράλληλα φέρουν πιστοποίηση 80Plus Bronze (82% efficiency), MTBF μεγαλύτερο των 100.000 ωρών και σχεδιασμό modular. Υποστηρίζουν πλήρως την συστοιχία δύο ή περισσότερων καρτών γραφικών σε διάταξη SLI, με την ψύξη τους να επιτυγχάνεται μέσω του "Eye of Horus". Τι είναι όμως αυτό; Πρόκειται στην ουσία για έναν dual ball-bearing ανεμιστήρα με τρία διαφορετικά πολύχρωμα LEDs. Το χρώμα που παίρνει συμβολίζει την ισχύς του τροφοδοτικού εκείνη την στιγμή: Αν είναι πράσινο το output power κυμαίνεται από 0-50%, αν είναι μπλε από 50-100% και αν είναι κόκκινο παραπάνω από 100%).

Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν εξοπλιστεί με single 12V rail, εκτός από το 1200W που έρχεται με διπλή γραμμή. Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι η A-Data πιστοποιεί την βραχώδη σταθερότητα των Horus PSUs προσφέροντας εγγύηση τριών ετών, όπως επίσης και ότι το shipping τους έχει ήδη ξεκινήσει.

[img_ALT=Computex 2010: A-Data Horus - Ο ανταγωνισμός στην αγορά PSUs αυξάνεται κατακόρυφα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c0a849f82631.png[/img_ALT]

[img_ALT=Computex 2010: A-Data Horus - Ο ανταγωνισμός στην αγορά PSUs αυξάνεται κατακόρυφα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614c0a86216874f.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now