Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus Immensity: Χάος Επιλογών]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η φετινή έκθεση τεχνολογίας Computex τελείωσε πριν από μερικές σε ένα κλίμα μέτριου ενθουσιασμού, τόσο από την πλευρά του κοινού που ήταν μειωμένο σε σχέση με άλλες φορές, όσο και από την πλευρά των κατασκευαστών που δεν είχαν να παρουσιάσουν αρκετές καινοτομίες ή δεν παρευρέθησαν καν επί σκηνής. Βέβαια, μέσα σε ένα χάος από διαφορετικές δημιουργίες το να προσέξει κανείς κάτι το οποίο πραγματικά μπορεί να έχει αξία για τον καταναλωτή είναι μια δύσκολη υπόθεση. Ένα από το πολλά εκθέματα που κατά τύχη κίνησαν το ενδιαφέρον μερικών ανήκει στην οικογένεια προίόντων της Asus, αν και η ίδια η εταιρεία προτιμάει να το αποκαλεί "Ιδέα" ... προς το παρόν φυσικά!

Ο λόγος για μια νέα μετενσάρκωση του γνωστού σε όλους μας X58 Chipset σε μια ακόμα υλοποιήση για την οικογένεια Republic of Gamers @ R.O.G. . Με κωδική ονομασία Immensity έρχεται να εκπληρώσει την πλήρη σημασία του προσφέροντας σας ένα χαώδες σύμπλεγμα δυνατοτήτων. Ένα από τα πρώτα της μυστικά αποτελεί το ενσωματωμένο chip από τα εργαστήρια της Lucid, το Hydra. Ο λόγος της ύπαρξης του είναι για να συνδυάσει τις δυο αντικρουόμενες τεχνολογίες, nVidia & ATi, προς όφελος του τελικού gamer. Αυτό βέβαια είναι μόνο η αρχή, μιας και οι περισσότεροι από μας δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν στην αγορά δυο καρτών γραφικών, μια για τα textures και μια για τα physics.

Η Asus δεν αντέγραψε στείρα την καινοτομία της MSI, αλλά την βελτίωσε παράλληλα προωθώντας το όφελος του τελικού καταναλωτή. Ένα από τα επιπλέον chip που μπορεί κανείς να δει στο sample αποτελεί μια κάρτα γραφικών της ATi από τη σειρά 5000. Ξαφνιαστήκατε; Ο λόγος, αν πιθανότατα δεν το προσέξατε, είναι αρκετά απλός και έχει άμεση σχέση με τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστης στα γραφικά. Σ'αυτό το σημείο έρχεται και η δύναμη του Hydra, που με τα αναβαθμισμένα γραφικά θα μπορέσει αρμονικά να δέσει την ενσωματωμένη κάρτα με την κάρτα γραφικών που διαθέτει ήδη ο καθένας μας.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354c115a35210f0.jpg" id="highslide" rel="nofollow" style=""><img title="Asus Immensity" width="500" border="0" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354c115a35210f0.jpg"/></a>

Η κάρτα γραφικών που έχει αναλάβει το ρόλο της βάσης εικάζεται πως είναι μια ATi Radeon HD 5770 ικανή για σχετικά υψηλά framerates με υποστήριξη DirectX 11. Περαιτέρω θα βρει κανείς τις γνωστές καινοτομίες, όπως: USB 3.0, Sata III, Dual BIOS, ήχο 7.1 καναλίων και τα γνωστά παιχνίδια της οικογένειας R.O.G.

<a onclick="return hs.expand(this, {})" class="highslide" href="

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354c115a35603bd.jpg" id="highslide" rel="nofollow" style=""><img title="Asus Immensity" width="500" border="0" src="http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354c115a35603bd.jpg"/></a>

Link to comment
Share on other sites

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νέο και δεν είχες σκοπό το να spammάρεις για να πιάσεις τα 50 posts για τις αγγελίες θα διάβαζες ότι μπορεί να συνδιαστεί μαζί με ανεξάρτητη κάρτα....

Link to comment
Share on other sites

Για να δούμε και το Lucid Hydra . Κάτι μου λέει ότι θα είναι fail, αλλά θέλω να τπ δω :D

P.S : Bill, το spamming είναι ιδέα, δεν εξυπηρετεί κάποιο σκοπό :hehe: Θέλω να θεσπιστεί η spam-day :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις το νέο και δεν είχες σκοπό το να spammάρεις για να πιάσεις τα 50 posts για τις αγγελίες θα διάβαζες ότι μπορεί να συνδιαστεί μαζί με ανεξάρτητη κάρτα....

αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Hydra θα δουλεύει μόνο με το onboard GPU και μια nvidia ή θα θέλει και οι δυο να είναι ανεξάρτητες ???

Link to comment
Share on other sites

Φίλιππα, τώρα είδα το post σου man. Όπως είχε αναφέρει ο Αντρέας η ASUS δεν σκοπεύει να ξεκινήσει μαζική παραγωγή της μητρικής, όμως αναφέρθηκε στην Computex ότι θα μοιραστεί σε μεγάλα IT sites (reviewers) και overclockers για να δώσουν feedback ;)

Να και 4 ακόμα φωτογραφίες της :)

4614c287f2537d22.jpg

4614c287f255ff06.jpg

4614c287f257b191.jpg

4614c287f259474c.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now